Paul de Leeuw met dierenspelshow op RTL 4

Foto: Fred de GrootPaul de Leeuw gaat voor RTL 4 de nieuwe studioshow Het Zijn Net Mensen presenteren op vrijdagavond. De eerste aflevering is op 25 april. Dat heeft de tv-zender laten weten. De Leeuw speelt het spel met teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk. “Met Het Zijn Net Mensen heeft RTL 4 er opnieuw een titel bij en samen met het eveneens nieuwe Alles Mag op Vrijdag levert dit straks een compleet nieuwe vrijdagavond op“, zegt RTL-baas Erland Galjaard.

Aan de hand van (beeld)fragmenten, opdrachten en vragen worden de panels van de teamcaptains getoetst. Elke week worden ze bijgestaan door bioloog Arjan Postma. Hij licht in elke aflevering de antwoorden toe.

Dit programma is met Paul, Marc-Marie en Richard vol humor en amusement, maar de kijker doet dankzij de bevlogen uitleg van Arjan ook meer kennis op over de natuur. Daarmee is het ‘ter lering en vermaak’ en een boeiende avond voor het hele gezin“, zegt Galjaard.

Het Zijn Net Mensen is een productie van Eyeworks. Het programma, dat gisteren werd aangekondigd als geheim project, zal wekelijks te zien zijn op vrijdagavond om half negen.

Om half tien volgt Alles Mag Op Vrijdag, de nieuwe show met Gerard JolingGordon en Jandino Asporaat.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen