Albert Verlinde: ‘SBS 6 zit in de lift’

Na jarenlang SBS 6-bashen lijkt RTL 4-ster Albert Verlinde wat bij te draaien. Hert is volgens de showkenner niet te ontkennen dat de concurrent in de lift omhoog zit. Dat zei hij gisteren in RTL Boulevard. Verlinde ziet een stijgende lijn. “Je ziet nu dat die zender langzaam in de lift zit. Utopia is een heel stabiel succes aan het worden. Daar kijken toch elke dag tussen de 900.000 en een miljoen mensen naar, dus dat gaat goed. De dramaseries gaan goed: Celblok H en Danni Lowinski.”

De showkenner is optimistisch. “Er is dus steeds meer licht aan het eind van de tunnel, kunnen we wel zeggen, en dus wordt nu dat geheime wapen Sterren Springen weer ingezet.”

Sterren Springen begint zaterdag. “Eerlijk is eerlijk: het heeft een fantastisch presentatieduo met Kim-Lian van der Meij en Gerard Joling. En er is een reeks bekende Nederlanders waar je echt niet goed van wordt. Echt mensen waarvan je denkt: echt, doen die mee?”

De kers op de taart is Koen Verweij, vindt Verlinde. “Een olympisch kampioen die gewoon meedoet aan zo’n programma en ook het lijf heeft. Dat wil ik even zien, dus ik weet al waar mijn slow motion-momenten komen te zitten.”

Er wordt hard getimmerd daar aan de overkant.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen