Hélène Hendriks stuurt tweet aan beruchte basher: ‘Bier drinken!’

Na ruim drie maanden laat Hélène Hendriks zich voor het eerst publiekelijk uit over haar beruchte basher Stéphanie Hoogenberk. “Ik heb nog steeds een biertje van jou tegoed!”

Hélène Hendriks en Stéphanie Hoogenberk © SBS 6, MAX

Ze gaan er bij Vandaag Inside altijd prat op dat ze alles zeggen wat ze willen, en vinden ook dat je nog steeds alles moet kunnen zeggen. Maar toen Stéphanie Hoogenberk hun grote ster Hélène Hendriks grappenderwijs beledigde, stonden ze op hun achterste benen. Johan Derksen was woest en Hélène deed niets toen Stéphanie werd ontslagen door LINDA.

Appen met blonde del

Stéphanie heeft tijdens de rel nog wel gezegd dat ze appcontact heeft gehad met Hélène. “Hélène reageerde best wel snel met een heel leuke reactie. Heel sportief. Ze maakte zelfs nog een ehh… nou, vond ik, echt wel een goede grap.”

Ze vervolgde: “Ik laat het even in het midden allemaal. Ik vind dat tussen ons, maar ik dacht: volgens mij zijn wij oké en ik denk zelfs dat wij binnenkort een biertje gaan drinken.”

Hélène zwijgt, tót nu

Hélène zelf heeft er in het publieke domein nooit wat over gezegd, dus dat ze mild heeft gereageerd tijdens appcontact moesten we vooralsnog van Stéphanie aannemen. Tot nu dan. Voor het eerst laat de presentatrice publiekelijk van zich horen.

Onder een tweet van Stéphanie schrijft de SBS 6-presentatrice: “Deze 🍻 heb ik nog van je tegoed ;-).”

Stéphanie daarop: “Ja! Ik app je.”

Televisiestunt

Het zou natuurlijk helemaal een stunt zijn als Hélène en Stéphanie dat biertje gaan drinken op televisie. Hélène is vanaf vanavond namelijk elke dag op zender met haar programma De Oranjezomer.

Durft Stéphanie ook in Hélène’s gezicht te zeggen dat ze die zilveren oorringen maar dellerig vindt? Het zou in elk geval spectaculaire kijkcijfers opleveren…

Tweet

De tweet van Hélène:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hélène Hendriks is vanaf vanavond dagelijks op SBS 6. Stéphanie uitnodigen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen