Rob Kemps trekt shirt uit: zwoele vakantiefoto’s vanuit Colombia

Het is dé nieuwste Insta-addict onder de BN’ers: Rob Kemps. Sinds hij met die nieuwe griet is, moet echt élke poep en scheet op Instagram. Zo zien we hem nu zelfs shirtless in Colombia.

Rob Kemps en Stéphanie Klaver © Instagram

Terwijl de door hem gedumpte Miriam thuis in het regenachtige Nederland voor hun piepjonge kinderen zorgt, maakt Rob Kemps met zijn nieuwste verovering Stéphanie Klaver het ene na het andere reisje. Het zou chic zijn om dat allemaal een beetje discreet te houden, maar van een Snollebollekes-zanger kun je natuurlijk geen smaakvol gedrag verwachten.

Heel Erg Gelukkig

Rob is nu weer met zijn achtergronddanseres naar Colombia gevlogen, waar ze door de straten van het kleurrijke Cartagena paraderen. Ze delen de hele dag door tálloze stories, waar veel mensen met gemengde gevoelens naar kijken. Want hoe leuk is hun liefdesavontuur eigenlijk in de wetenschap dat hij zijn gezin zo keihard heeft verlaten?

Stéphanie wordt door critici gezien als een homewrecker, maar daar heeft ze geen boodschap aan. Ze strooit op haar Instagram met filmpjes van Rob, die ze dan versiert met allerlei hartjes. En die herplaatst Rob dan weer op zijn eigen pagina. Ze zijn Heel Erg Gelukkig en iedereen móet het weten.

Tequila

Ze willen dat al hun volgers deelgenoot zijn van hun liefdestripje naar Cartagena. We zien Rob in het zwembad liggen, over het stadsplein lopen, we zien Stéphanie tequila weglurken en dan weer samen lekker gek doen voor de camera. De grote vraag is: wie denkt Rob precies een plezier te doen met zo’n intiem kijkje in zijn privéleven?

Waarom moet alles op straat? Voordat Rob die nieuwe meid had, had hij toch ook gewoon een discreet privéleven? Het is duidelijk: het is Stéphanie die het allemaal graag wil laten zien. Volgens Yvonne Coldeweijer niet zo gek, want de juicekoningin stelt dat ze altijd al heeft geprobeerd om beroemd te worden.

Starf*cker

Yvonne heeft deze Stéphanie neergezet als een soort starf*cker. Haar ouders zijn er ook trots op, aldus de sapdiva. “Ze vertellen aan het hele dorp dat hun dochter eindelijk een BN’er aan de haak heeft geslagen. Dat het ten koste ging van een gezin met twee kleine kinderen lijkt deze mensen niks te interesseren.”

Op Robs Insta regent het ’toevallig’ alleen maar positieve reacties: “Zo’n mooi liefdeskoppel! ❤️🔥❤️🔥❤️🔥”

Instagram

Rob en zijn achtergronddanseres in Colombia:

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen