Gordon betrapt bij tv-studio in Baarn, negeert camera Boulevard

Gordon is weer terug op Nederlandse bodem. Een cameraploeg van RTL Boulevard heeft hem opgewacht bij de tv-studio in Baarn. Wat hij tegen hen te zeggen had? Nou, niet echt veel.

Gordon © RTL

Het is vandaag exact een maand geleden dat de relatiebreuk van Gordon en Gavin Rozario naar buiten kwam. De tv-ster besloot naar Nederland te vliegen om zijn verdriet te verwerken. Maar toen Gavin vlak na zijn terugkeer een boekje opendeed in weekblad Privé, kantelde de publieke opinie en vluchtte ‘Goor’ met prins Bernhard naar Baku.

Gordon in Nederland

Nu is Gordon dus weer terug in Nederland. De tv-miljonair is hierheen gevlogen voor de grote finale van zijn tv-show Wat Een Uitvinding, dat volgens Tina Nijkamp alles behalve een hit is.

RTL Boulevard-ster Lex Uiting stelt dat Gordon dinsdag is geland. In de uitzending van gisteren: “Hij zette eindelijk weer voet op Nederlandse bodem voor de opnames van de finale van het programma Wat Een Uitvinding en uiteraard waren wij benieuwd hoe het met hem gaat en dit is wat hij erover te zeggen heeft.”

Betrapt in Baarn

Gordon is door een cameraploeg van RTL Boulevard gefilmd terwijl hij vertrekt bij de tv-studio in Baarn. We zien de entertainer een tas in de achterbak van zijn elektrische Ford Mustang zetten, terwijl hij de verslaggeefster van het programma echt volkómen negeert. “Gordon, wat goed je te zien”, probeert ze nog.

We krijgen alleen de achterkant van Gordons hoofd te zien. “Jezus”, zegt iemand terwijl hij wegrijdt.

Aangezien Goor vrij gehaast probeert weg te komen, lijkt hij bijna een andere auto te schampen. “Oeh”, klinkt het.

Insta-pauze

Aan het begin van de maand besloot Gordon zijn Instagram-pagina offline te halen en hij lijkt dat dus door te trekken naar een algehele mediapauze. Het lijkt een ontzettend verstandig besluit, omdat nu maar weer blijkt hoe erg hij de berichtgeving over hem in eigen hand heeft. Nu zijn Insta offline is, verschijnen er nauwelijks meer artikelen over hem.

Het zal Gordon ook veel rust geven dat hij niet meer hoeft te doen alsof alles zo goed gaat. “Wat heel erg opvalt, vind ik, is die enorme schone schijn die op die Instagram-berichten naar voren is gekomen”, zei Luuk Ikink een tijdje geleden in RTL Boulevard. “Ik had daadwerkelijk het idee dat hij heel erg gelukkig was.”

Vijf BN’ers

Het is natuurlijk logisch dat RTL Boulevard bij de tv-studio stond te wachten, want er is nog genoeg te vragen aan Gordon. Zo heeft hij volgens Gavin een afscheidsbrief geschreven waarin hij ook de naam van vijf BN’ers noemt.

Verslaggever Aran Bade gaf eerder al aan dat hij daar flink van geschrokken is. “Er zou ook een mail zijn gestuurd, die de Privé in bezit heeft, waarin ook vijf BN’ers worden genoemd die Gordon dan de schuld zou geven. Ontzettend gedetailleerde informatie waarvan ik denk: hoe kan Gavin dat verzinnen? Want het is best wel precair.”

Geen spannende tv

Voorlopig zullen we Gordon alleen nog in zijn eigen tv-show zien. En ook dat is volgens Rob Goossens geen pretje. “Het is gewoon niet een heel spannend programma. Gordon heeft zelf gezegd dat het hét echte zaterdagavondvermaak is. Ik zie het niet en de kijker ook niet. Die vindt het niet zo boeiend.”

Hopelijk gaat het snel weer beter met Gordon. Luuk: “Dat hij zo diep zit, is wel echt verdrietig natuurlijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon zegt geen woord meer tegen de media. Verstandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen