Aran Bade verbijsterd over Baku-trip Gordon: ‘Dit is een mindf*ck!’

Aran Bade vindt dat Gordon zich na zijn hysterische break-up met Gavin Rozario wel héél hysterisch gedraagt. Hij vloog gisteren ineens naar Dubai om daar te gaan feesten met dj Don Diablo.

Aran Bade en Gordon © RTL

Het is volgens Aran Bade niet meer bij te houden: het ene moment dreigt Gordon zichzelf van het leven te beroven, het andere moment vliegt hij met een privéjet naar Baku om daar samen met Don Diablo en prins Bernhard te gaan feesten. “Het is een ontzettende mindf*ck hier in mijn hoofd van: wat gaat er allemaal door elkaar heen?”

Verbijsterd

Gordon is niet bij te houden, stelt Aran aan de desk van RTL Boulevard. “Van de ring diep op de bodem van het IJ naar de privéjet op 30 duizend meter hoogte. Het schiet alle kanten op.”

Hij vervolgt: “Dit is Gordon zoals we hem eigenlijk kennen, ook wat we de afgelopen weken hier hebben gesproken. Het gaat zó heen en weer, het is zó enerverend, maar het is wel verbijsterend.”

Patroon

Het lijkt erop dat Gordon nooit zal leren van zijn fouten, aldus Aran. “Er is een patroon zichtbaar dat alleen door hem doorbroken kan worden. Als wij dit straks weer op Instagram gaan krijgen… Hij post het gelíjk weer op Instagram. Wacht daar nou even mee! Wat gaat er in Baku gebeuren als hij daar weer een nieuwe vriend ontmoet?”

Studiogast Kees van der Spek, wijzend op de labiele Britney Spears: “Kan die vader van Britney Spears niet even ingrijpen?”

Jankende jetsetter

Gordons management lijkt het ook niet altijd meer te weten, aldus Aran. “Zijn management, daar heb ik ook wel mee te doen hoor. Die zegt ook: ‘Ik wacht gewoon weer tot hij wat post.’ Dat zegt toch heel veel?”

Maar kloppen die zogenaamd gelukkige Insta-posts van Gordon nog wel? Of gaat er achter al dat gelach en gebrul stiekem een jankende jetsetter schuil? “Je vraagt je toch ook af of het nou echt klopt wat je ziet. Na dat huwelijksaanzoek wat totaal in scène zou zijn gezet, denk je toch bij jezelf: misschien even die Instagram uit.”

Afscheidsbrief

Aran denkt dat Gordon vooral professionele hulp nodig heeft. “Hij heeft natuurlijk die afscheidsbrief geschreven, hè? Daar moet ik toch even aan denken. Daar schrokken we allemaal van. Dat heeft hij zélf in zijn post bevestigd.”

De showkenner: “Hij heeft het naar Gavin gestuurd en er staan vijf BN’ers in nota bene die hij zo ongeveer de les wil lezen voor als hem wat gebeurt, als hij zichzelf misschien wat zou aandoen. Heel heftig eigenlijk. Dat was een paar dagen geleden en nu dit. Dat staat haaks op elkaar.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u inmiddels vollédig Gordon-moe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen