Gordon komt aan in Nederland: ‘Alle media op weg naar Schiphol’

Gordon keert na zijn schokkende liefdesbreuk terug naar Nederland. Volgens RTL Boulevard zet de tv-miljonair vandaag voet aan de grond op Schiphol. Weten de media dit vast te leggen?

Gordon © RTL, Schiphol

Nog nooit waren honderd dagen in het leven van Gordon zó turbulent. Hij ontmoette in Melbourne de jonge knaap Gavin Rozario, maakte met hem een aantal idyllische reisjes en op het strand van de Malediven ging die knul opeens op zijn knieën. Enkele seconden later waren de heren verloofd, maar vorig weekend was plotseling álles voorbij.

Gordon geghost?

Wat er aan de hand is? Volgens Evert Santegoeds werd Gordon plotseling ‘geghost‘ door deze Gavin. Ghosten houdt in dat je je date of partner zonder enige aankondiging opeens he-le-maal niets meer laat horen. Volgens boze tongen zou Gavin zijn interesse zijn verloren toen Gordon aangaf alleen op huwelijkse voorwaarden wilde trouwen.

Gordon vloog vorig weekend naar Melbourne om te kijken wat er aan de hand was en daar is het stukgelopen, weet Evert. Binnen een etmaal zat hij alweer op het vliegtuig terug naar Dubai. De entertainer is kapót van verdriet en dan wil je natuurlijk niet in die eenzame woestijnstad zitten. Om het verdriet te verwerken keert hij terug naar Amsterdam.

Aankomst op Schiphol

Volgens Aran Bade, sterverslaggever van RTL Boulevard, keert Gordon vandaag weer terug op Schiphol. Er zijn vanuit Dubai aankomsten om 9.20 uur, 13.15 uur en 20.00 uur. Gisteren in de showrubriek: “Gordon vliegt morgen geloof ik naar Nederland, dan komt hij hier aan en dan zijn we heel benieuwd of we zijn kant van het verhaal kunnen horen.”

Bert van der Veer, de bekende oud-talkshowregisseur, denkt dat Schiphol vol zal staan met pers. “Wedden dat in de aankomsthal op Schiphol niet alleen de showbizzrubrieken op de uitkijk staan voor Gordon, maar ook een redacteur van Beau, wellicht Khalid & Sophie?”, schrijft hij op zijn analysekanaal.

Tinder Swindler

Aran leeft ontzettend mee met Gordon, vooral als het inderdaad klopt dat hij geghost is. “Ghosting is dat je een relatie hebt, maar berichten ineens niet meer aankomen en de ander nergens meer te bekennen is. We zijn er achteraan gegaan en proberen ook al heel lang contact te zoeken met Gavin, maar helemaal geen berichten. Dit baart me wel zorgen.”

Het kan ‘heel pijnlijk’ zijn voor Gordon, aldus de showbizzkenner. “Ik moet aan de Tinder Swindler denken. Die paait je, het is een soort psychologische manipulatie, je gaat geld overmaken en vervolgens verdwijnt zo iemand.”

Luuk twijfelt

Luuk Ikink twijfelt of Gavin écht zo’n intens slechte jongen is. “Als je dan die vrienden van hem hoort en die ex van hem, dan praten ze allemaal heel lief over die Gavin.”

Collega Eddy Zoëy: “Ja, maar dat kan ook weer zijn omdat zij zich schamen dat ze ten prooi zijn gevallen aan.”

Aran: “Dat zou kunnen. Er wordt ook vaak gewerkt met katvangers, die er dan bij betrokken zijn. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. Gordon moet zelf zijn verhaal doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon (54) misère over zichzelf afroept als hij jonge jongens blijft daten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen