‘Gordon en verloofde uit elkaar, dramatisch etmaal in Australië’

Gordon en zijn verloofde Gavin Roz zijn na een relatie van enkele maanden alweer uit elkaar, meldt Privé-baas Evert Santegoeds. “Na anderhalve dag in Australië is hij alweer in Dubai.”

Gavin Roz en Gordon Heuckeroth © Instagram

Het is volgens Evert Santegoeds over en uit tussen Gordon en zijn veel jongere verloofde Gavin Roz. De zanger vloog afgelopen weekend naar Melbourne om die knul te bezoeken, maar anderhalve dag later werd hij alweer in zijn woonplaats Dubai gespot. “Alles wijst erop dat ‘down under’ álles op zijn kop is komen te staan…”

‘Relatie voorbij’

Gordon heeft de afgelopen maanden zo’n beetje ieder moment van zijn liefdesavontuur met Gavin gedeeld op de socials. De laatste story die we zagen was van zijn vliegreis naar Melbourne, maar sindsdien is er niets meer gepost. “Dat geeft te denken”, schrijft Evert in De Telegraaf.

Hij vervolgt: “Het lijkt erop dat de relatie alweer voorbij is of op zijn minst in heel erg zwaar weer verkeert. Gordon is onbereikbaar voor commentaar en heeft zich thuis in Dubai teruggetrokken.”

Gordon zwijgt

Waarom zwijgt Gordon? “Hij zou erg opzien tegen de golven van hoon die hij lijkt te kunnen verwachten na zijn geluk zo van de daken te hebben geschreeuwd, geluk dat nu dus alweer in de kreukels lijkt te liggen.”

Evert: “Als het voorgenomen huwelijk inderdaad alweer is afgeblazen, en daar lijkt het wel op nu de reis naar Melbourne uitliep op een dagtocht, zullen veel mensen zich zorgen maken over Gordon die het verloop van 2023 zich zo anders had voorgesteld.”

Reden van de breuk

Gordon staat bekend om zijn stemmingswisselingen en deze breuk kan er wel eens heel hard inhakken. Maar wat is er nou precies gebeurd in Melbourne?

Evert weet het nog niet. “Wat er is voorgevallen in Australië is vooralsnog moeilijk te achterhalen.”

Yvonne Coldeweijer, een van de weinige mensen in de showmedia die Gordon een warm hart toedraagt, leeft in elk geval met hem mee: “Awww nee toch… Dat zou ik wel echt sneu vinden. 😟”

Instagram

Gordon en Gavin hebben hun gezamenlijke foto’s nog niet van Instagram verwijderd:

Update

Update woensdag 19 april om 06.00 uur:
Het is écht over: Gordon verwijdert alle foto’s met ex-verloofde’

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon voor het eind van het jaar alweer een andere bruiloft gepland heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen