‘Gordon binnenkort weer terug op Insta na social-media-break 36’

Het is weer zo ver: Gordon heeft zijn Instagram-pagina offline gehaald. Het gaat volgens Yvonne Coldeweijer alweer om ‘social-media-break 36’. “Die is binnenkort gewoon weer terug.”

Gordon © William Rutten

Het lijkt erop dat Gordon bij zinnen is gekomen: hij heeft eindelijk zijn Instagram-pagina offline gehaald. Als je zo onder vuur ligt omdat je ex-verloofde heeft onthuld hoe je écht in elkaar zit, kun je je maar beter even gedeisd houden en niet elke dag in de social corner van RTL Boulevard willen belanden. Maar hoe lang duurt zijn Insta-break?

‘Blij, bedroefd’

Yvonne Coldeweijer, die vorige week aangaf zich zwaar te hebben vergist in Gordon, drijft er op haar juicekanaal de spot mee. “We zijn nu blijkbaar aanbeland bij social media break 36! 😂”

Het zal niet lang duren, vermoedt Evert Santegoeds. Hij zegt in zijn podcast Strikt Privé: “Het zegt helemaal niks, want dat doet hij drie keer per jaar en dan komt het ook weer terug. Het geeft de gesteldheid van Gordon een beetje weer: blij, bedroefd, blij, bedroefd.”

Cryptische bewering

De laatste post van Gordon ging erover dat hij een man met een hart is of zoiets dergelijks. “Als hij blij is mogen we het zien en als hij bedroefd is liever niet. Of dan post hij hooguit een cryptische bewering dat hij een man is met een hart. Ja, dat neem ik aan. Maar het is wel een gebroken hart.”

Gordon zal er wel doorheen zitten, zegt hij. “Ik denk dat hij echt last heeft met die breuk met Gavin en daar kan ik me iets bij voorstellen. De manier waarop hij dat verwerkt, daar hebben we het een en ander van meegekregen. Ik zeker, want hij was niet al te flatteus over me.”

Nog in Baku?

De voorlaatste posts van Gordon gingen over zijn hysterische reis naar Baku. Het ene moment zegt hij naar Amsterdam te vliegen om zich te laten troosten door vrienden en familie, het andere moment gaat hij alweer feestend op reis met dj Don Diablo. Echt geen touw aan vast te knopen.

RTL Boulevard-ster Lex Uiting op zaterdagavond: “Ik weet niet wat het betekent, lieve mensen, maar Don Diablo is alléén in het vliegtuig voor de terugweg gestapt, dus Gordon was daar niet bij. Hoe lang hij daar blijft, Gordon, in Baku, is nog niet bekend.”

‘Hij blijft daar’

Verslaggever Aran Bade: “Hij blijft daar denk ik dan.”

Daphne Bunskoek: “Gezellig.”

Lex: “Ik hoop het.”

Aran sloot eerder niet uit dat Gordon in Baku op jacht gaat naar zijn volgende verloofde. “Wat gaat er in Baku gebeuren als hij daar weer een nieuwe vriend ontmoet?”

Nou, niet zo lastig. Dan worden het weer drie turbulente maanden op Instagram.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kan Gordon klagen over negatieve media-aandacht als hij elke poep en scheet op Insta gooit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen