Gavin Rozario wilde geen cent voor interview met weekblad Privé

Gavin Rozario, de ex-verloofde van Gordon, wilde absoluut geen geld hebben voor zijn acht pagina’s tellende interview met weekblad Privé. “Er is over geld helemaal nooit gesproken.”

Gavin Rozario © Instagram

Nu Gavin Rozario een boekje open heeft gedaan over Gordon, is de mening over hun relatiebreuk flink gekanteld. Waar mensen eerst massaal meeleefden met de entertainer, is er nu vooral verbijstering over zijn vermeende misdragingen. Om de publieke opinie terug te winnen roept Gordon nu dat Gavin inderdaad een golddigger is, zoals men tot gisteren dacht.

Niet betaald

Gordon stelt dat Gavin zo ontzettend leegloopt omdat hij grof geld heeft gekregen van ‘piece of shit‘ Evert Santegoeds, de baas van Privé. Maar dat blijkt helemaal niet zo te zijn. “Nee, nee, nee. Die wilde echt zijn verhaal één keer doen. Er is over geld helemaal nooit gesproken”, zegt hij in de podcast van Mark Koster en Yvonne Coldeweijer.

Mark daarop: “Zou je hiervoor hebben betaald?”

Evert: “Als hij er van tevoren over begonnen was wel, maar dat was totaal zijn intentie niet.”

Geen golddigger

Is Gavin een golddigger? Het klopt dat Gordon een big spender is en veel betaald heeft, maar de reisjes die hij per se samen wilde maken, zijn voor Gavin nou eenmaal niet te betalen als simpele verkoopmedewerker. “Maar ik heb dat ook niet nodig, van mij hoeft dat niet. Ik lig net zo lief samen op de bank te chillen”, zegt hij in weekblad Privé.

Hij vervolgt: “Vóór mijn relatie met hem had ik meer geld op mijn rekening dan nu! Omdat ik niet steeds op zijn zak wilde teren, wil je af en toe wat terugdoen. Maar zulke hoge uitgaven, die restaurants, die hotels, kan ik me niet veroorloven met mijn salaris.”

Oude mannen

RTL Boulevard heeft een ex-vriend van Gavin benaderd die behoorlijk op leeftijd is, maar de showrubriek stuitte daarbij niet op dirt. Klopt het dat dit een oude rijke man is? “Dat is Danny helemaal niet, echt een onzinverhaal. Hij is gewoon een heel lieve man, die in mijn tijd een Mazda uit 1999 reed.”

Hij vervolgt: “Ik heb gewoon een persoonlijke voorkeur voor oudere mannen. In de homogemeenschap is iemand leuk vinden die ouder is geen groot ding. Dat heeft in mijn geval niets met geld te maken. Ik verbaas mij erover dat ik mij moet verantwoorden waarom ik op ouder val en Gordon niet de vraag krijgt over waarom hij op jonger valt.”

Huwelijkse voorwaarden

Sommigen roepen dat Gavin gewoon uit was op de scheidingsmiljoenen en zijn interesse zou zijn verloren toen Gordon zou zijn begonnen over huwelijkse voorwaarden. “Welnee, daar is nooit over gesproken. Ik zou dat ook begrepen hebben en er ook meteen mee hebben ingestemd. Hij heeft hard gewerkt om te komen waar hij is.”

Het is lógisch dat Gordon zijn vermogen zou willen beschermen, vindt Gavin. “We hebben daar nooit een discussie over gehad en het zou ook nooit een discussie zijn geweest.”

Piece of shit

Tot slot: wat vindt Evert ervan dat Gordon hem nu een piece of shit noemt? “Als je je al zó druk maakt over je imago dat je niet eens durft te zeggen dat je iemand via Grindr hebt leren kennen en dit blijft er over van je imago…”, zegt hij in de Shownieuws van gisterenavond.

Evert wil niet eens voorlezen wat Gordon allemaal schrijft. “Dan denken de mensen dat ik een psychose heb terwijl ik hier aan de desk zit met dit soort onzinteksten en dit soort shit. Het is gewoon shit wat hij allemaal schrijft. (…) Er zijn zóveel gaten in te schieten, maar ik weet niet of ik daar nog zin in heb.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het veelzeggend dat Gavin Rozario geen geld wilde van Privé?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen