Is dít de reden dat Gordon zo vals zong? ‘Gavin Rozario slaat terug!’

De muzikale comeback van Gordon is een pr-nachtmerrie omdat hij bij zijn albumpresentatie vréselijk vals heeft staan zingen. Hoe dat komt? “Mogelijk door zijn ex Gavin Rozario!”

Gordon en Gavin Rozario © Instagram

De flitsverloving met de Australische knul Gavin Rozario heeft Gordon publicitair gezien enorm veel schade opgeleverd. De tv-miljonair ventte álles uit op de socials en dat ontplofte in zijn gezicht toen die relatie plotseling stukliep. Gavin werd er vervolgens van beschuldigd een golddigger te zijn en daarom gaf hij één keer een lang interview.

Schizofrenie

Het verhaal van Gavin in weekblad Privé schetste een zorgwekkend, maar geloofwaardig beeld van Gordon. Zó geloofwaardig dat het zijn imago op ongekende wijze heeft aangetast. Tijd voor een hand in eigen boezem zou je denken, maar vorige maand heeft Goor zich vreselijk misdragen tijdens een tv-interview met Beau van Erven Dorens.

Gordon besloot om een familietrauma van Gavin te openbaren, namelijk de zelfdoding van zijn broer. Hij zou aan schizofrenie geleden hebben. “Hij heeft hem dood aangetroffen in de badkamer. Toen schoot door m’n hoofd dat schizofrenie erfelijk is”, vertelde hij. En dát zou hun acute relatiebreuk kunnen verklaren, aldus Goor.

Aanklagen

Vriend en vijand zijn het erover eens dat het ongelooflijk ranzig is om een familietrauma te openbaren in een poging om je gram te halen. Dat Beau van Erven Dorens er zo kritiekloos in meeging, heeft ook hem blijvende imagoschade bezorgd. En de échte boemerang komt nu pas: Gavin wil dit niet zomaar laten passeren.

Gavin heeft besloten om Gordon aan te klagen, meldt Privé-baas Evert Santegoeds in De Telegraaf. De twee heren zouden na het mediaschandaal over hun verloving een overeenkomst hebben getekend om verdere escalatie te voorkomen. “Maar het ziet ernaar uit dat Gordon zich daar niet aan heeft gehouden.”

Vals optreden

Er komt volgens Evert een zaak aan die ‘ergens volgende week en op een nog geheime plek’ zal worden behandeld. En wat heeft dat valse optreden van Gordon daarmee te maken? “Volgens bronnen, aanwezig bij Gordons albumpresentatie, afgelopen dinsdag, werd de zanger net vóór aanvang verteld over de conceptdagvaarding.”

Volgens deze spion was Gordon op die plek en op dat moment ’behoorlijk van slag’. “Wellicht dat dit verklaart waarom de live-versies van zijn nieuwe coverliedjes niet allemaal even lekker klonken.”

Geen reactie

Het is geen geheim dat Evert en Gavin met elkaar in contact staan, maar officieel wil hij in elk geval niet reageren. “Gavin reageert niet op verzoeken van Privé om commentaar.”

Nathalie Moser, de manager van Gordon, stelt van niets te weten. “Daar bemoei ik me niet mee.”

Tja, laat dat in het geval van Gordon nou net het probleem zijn…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Gavin Rozario het interview van Gordon te ver vindt gaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen