Gordon gaat los in lang statement: ‘Evert Santegoeds is stuk stront!’

Gordon gaat in een lange statement he-le-maal los op zijn ex-verloofde Gavin Rozario én de man die hem een podium biedt: Evert Santegoeds. “Je bent gewoon een piece of shit!”

Gordon en Evert Santegoeds © William Rutten

Yvonne Coldeweijer zag het al aankomen: na het lange interview van Gavin Rozario aan de Privé, schiet Gordon volledig in de ontkenning. In een enorm lang statement, geschreven in gebroken Engels, gaat de tv-miljonair vollédig los op Gavin én de man die hem uitgebreid heeft ondervraagd: Privé-baas Evert Santegoeds.

‘Flagrante leugen!’

Gordon, die nu talloze privé-appjes en -foto’s op straat gooit, is witheet. “Ik wilde eerst niet reageren, maar aangezien je me valselijk beschuldigt, zal ik het moeten doen”, schrijft hij op Instagram.

Hij bevestigt te hebben gelogen over hoe ze elkaar ontmoet hebben: “We kwamen in contact via Grindr, maar vonden het allebei chiquer om dat niet in de media te noemen. (…) Van liegen is geen sprake; niet vertellen is iets anders.”

Het is volgens Gordon een ‘flagrante leugen’ dat hij zelf zijn huwelijksaanzoek in scène zou hebben gezet. Maar toch bevestigt hij nu dat het helemaal niet zo’n verrassing was als hij deed voorkomen: “We hebben er samen over gesproken en jij zei: ‘Waar kan ik het best een aanzoek doen?’, en ik zei dat de Malediven de meest romantische plek op aarde is!”

‘Piece of shit!’

Hoewel ze de verloving samen hebben doorgesproken, heeft Gavin het volgens Gordon geregeld. En nu neemt de steenrijke Gordon het verkoopmedewerker Gavin kwalijk dat hij de verloving niet zelf heeft betaald. “Ik kwam erachter dat je me ervoor liet betalen toen ik uitcheckte!”

Volgens Gordon liegt Gavin alles bij elkaar. “Ik begrijp nu ook dat het stuk stront dat zich Santegoeds noemt je geld heeft aangeboden en dat zou je ommekeer kunnen verklaren om leeg te lopen over onze intieme relatie, echt iets van een hele lage klasse en gebrek aan respect. Vooral omdat je beloofde met niemand te praten.”

Zelfmoordbrief

Hoe zit het met de zelfmoordbrief waar Gavin over vertelt? Gordon: “Ik wilde afgelopen zaterdag inderdaad een einde aan mijn leven maken en bedankt voor de steun die je me geeft om dit openbaar te maken.”

Hoewel Gavin in de Privé heel aannemelijk maakt dat hij geen golddigger is, beschuldigt Gordon hem daar nu wel van: “Toen ik erachter kwam dat je vooral op zoek was naar rijke, vermogende mannen als slachtoffers, zegt de foto met daddy hunter alles. Ik hoop dat je blij bent met het geld en nu zelf leuke dingen kunt betalen.”

Het lijkt een leugen: volgens Gavin is hij er juist financieel op achteruitgegaan door met Gordon zijn.

Ghosting

Gordon stelt ook dat Gavin hem heeft geghost. “Je hebt me drie keer geghost in die week van de 120 berichten en telefoontjes die je noemde, zelfs op de dag dat ik vanuit Dubai naar je toe vloog. Niet gek als je iemand probeert te bereiken, maar je telefoon is niet opgeladen, vergeten in een taxi en je netwerk is ook nog eens uitgevallen.”

Volgens Gavin heeft Gordon nog altijd een drugsprobleem en daar maakt de tv-miljonair nu een jij-bak van. “Ik trof daar een hoop ellende aan van iemand die duidelijk al dagen aan de drugs zat en niet geslapen had. Ik ben weggegaan uit beleefdheid omdat ik me grote zorgen maakte over de toestand waarin je verkeerde.”

Diabetes

En hoe zit het met de talloze voorbeelden van Gavin over de bizarre stemmingswisselingen van Gordon? “Mijn stemmingswisselingen hebben niets te maken met drugs of alcohol, maar met mijn diabetes waarvoor ik je vaak heb gewaarschuwd. Een partner die echt om iemand geeft, zou me hebben bijgestaan in plaats van me zo te laten vallen.”

Wat gaat hij met de verlovingsring doen? “Helaas kan ik je ring niet retourneren omdat je geen goud naar Australië mag sturen, maar hij krijgt een mooi plekje hier in de Amsterdamse haven op de bodem.”

Zo, dat is er ook weer uit.

Instagram

Gordon deelt talloze privé-appjes en -foto’s:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen