Niet Gordon maar ex-verloofde maakte het uit: ‘Explosief voorval’

Het is niet Gordon maar zijn ex-verloofde Gavin Rozario die hun liefdesrelatie heeft verbroken. “Hij zegt dus dat hij gedumpt is, maar waarom, dat weten we niet. Daar zijn we nu druk mee bezig.”

Gordon en Gavin Rozario © Instagram

Het is een enorm mysterie: de relatie tussen Gordon (54) en toyboy Gavin Rozario (31) is plotseling geklapt. De tv-miljonair vloog afgelopen weekend naar Melbourne om zijn verloofde in de armen te sluiten, maar was een dag later alweer terug in Dubai. Hun relatie is na nog geen honderd dagen voorbij, maar wat is er gebeurd?

Yv spreekt Gordon

Gordon is ontzettend zwijgzaam. Zelf praat hij niet met de showrubrieken, maar Yvonne Coldeweijer heeft gisterenavond namens hem een uitgebreide reactie gegeven aan RTL Boulevard. “Ik heb hem vanochtend uitvoerig gesproken en hij is echt heel erg aangedaan door dit allemaal. Hij dacht dat hij de liefde van zijn leven had gevonden.”

De juicekoningin, die een goede relatie onderhoudt met Gordon, vervolgt: “Hij vertelde me dat hij wel echt ontzettend bang is voor de reacties, omdat natuurlijk heel veel mensen kritiek hebben geuit op het feit dat hij zó snel ging in deze relatie en binnen twee maanden al verloofd was. Daar heeft hij best wel wat schaamte over.”

‘Gavin dumpte Goor’

De grote vraag is: wie heeft wie gedumpt? Yvonne weet het, zegt verslaggever Aran Bade. “Wat er nou gebeurd is, daar zijn we nu druk mee bezig. Daar komen we nog niet geheel achter, want Gordon heeft tegen Yvonne Coldeweijer gezegd dat híj is gedumpt. Hij zegt dus dat hij gedumpt is, maar waarom, dat weten we niet.”

En nu dan? “Hij zit nu in Dubai huilend met een kleedje op de bank en de airco aan, want het is daar heel warm. Hij schaamt zich en ik vind dat zo zielig voor Gordon toch, omdat hij heel bang is wat wij zeggen. (…) Hij laat aan Yvonne weten dat hij terugkomt naar Nederland. Niet definitief, maar om dit te verwerken.”

‘Iets heel explosiefs’

Aran vermoedt dat er down under echt iets heel heftigs gebeurd is. “Er is denk ik iets heel erg explosiefs gebeurd in Melbourne. Het kan natuurlijk dat er iets heftigs is gebeurd en dat je daarna gedumpt wordt. Je weet niet wat daar gebeurd is. We moeten afwachten wat Gordon daarover vertelt, maar het is zielig voor beiden. Heel sneu.”

Luuk Ikink merkt dat er veel medeleven is met Gordon. “Ik vind dat dus wel meevallen. De meeste mensen die ik spreek en wat je ook hoort overal, is dat ze het vooral heel erg sneu vinden voor Gordon. Ook omdat hij dingen heeft gezegd als: ‘Ik ben al die jaren eenzaam geweest en dat is nu voorbij.’ Dat dat nu geklapt is, is heel erg verdrietig voor hem.”

Bejaarde ex

Veel mensen denken dat Gavin gebruik heeft gemaakt van Gordons eenzaamheid en naïviteit, en dat het gewoon een knul is die graag op avontuur gaat met rijke mannen. RTL Boulevard heeft nu een 71-jarige ex van Gavin opgespoord. Die was 62 toen hij met de destijds 21-jarige Gavin ging. Wat vindt Yvonne daarvan? “Bah bah.”

Hoe dan ook: Gordon zit met een gebroken hart thuis en dat is natuurlijk heel verdrietig. Hij heeft volgens René van der Gijp niets om zich voor te schamen. De voetbalanalist zei dinsdag al in VI: “Hij maakt het natuurlijk groot, dat hij denkt dat de hele wereld daarmee bezig is, maar dat zijn er niet zoveel. Het is alleen voor hem vervelend, voor de rest niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gavin ging als 21-jarige jongen met een 62-jarige man. Stinkt dit zaakje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen