Gaat rechtszaak tegen Gordon door? ‘Er komt betalingsregeling’

Gordon lijkt aan een nieuw publicitair drama te ontsnappen, want volgens Evert Santegoeds ziet ex-verloofde Gavin Rozario toch af van een rechtszaak. “Er komt een regeling.”

Gordon en Gavin Rozario © Instagram

Het was buitengewoon ranzig hoe Gordon zich in de tv-show van Beau van Erven Dorens heeft uitgelaten over zijn ex-verloofde Gavin Rozario. Niet alleen onthulde hij dat Gavins broer zelfmoord heeft gepleegd, maar ook dat hij schizofreen was en dat Gavin dat misschien dus ook wel is. Zó onsmakelijk dat het zelfs Beau heeft beschadigd.

25 duizend euro

Het was zó laag bij de grond dat Gavin besloot om Gordon te pakken op een door hemzelf opgestelde overeenkomst. Hierin beloven de heren geen uitspraken meer over elkaar te doen in de media op straffe van een dwangsom. Het schijnt dat Gavin aanspraak wilde maken op 25 duizend euro, maar daar horen we niets meer over.

Hoe zit dit precies? Privé-baas Evert Santegoeds in de podcast Strikt Privé: “Dat interview bij Beau heeft nog een staartje gekregen omdat die Gavin Gordon voor de rechter sleepte omdat ze afgesproken hebben het nooit meer over elkaar te hebben in de media. Hoe dat verder gaat?”

Kort geding

Eigenlijk zou het een procedure worden, aldus Evert. “Het zou een kort geding worden, maar waarschijnlijk wordt dat achter de schermen afgewikkeld, maar er is héél weinig over bekend, want die Gavin laat in het kader van de regeling dat ze het niet meer over elkaar hebben helemaal niets meer van zich horen.”

Co-host Jordi Versteegden: “Zou er dan achter de schermen iets van een betalingsregeling komen?”

Convenant

Ja, aldus Evert. En terecht, vindt hij. “Ik heb begrepen dat er een convenant opgesteld is, een overeenkomst waarin gezegd is: we gaan niet tegen elkaar procederen en spreken af dat we het nooit meer over elkaar hebben.”

“Daar heeft Gordon zich nadrukkelijk niet aan gehouden door even te melden dat de broer van Gavin zelfmoord gepleegd heeft en hij door hetzelfde gen ook wel gek zou zijn, dus dat had hij beter niet kunnen doen. Maar dat geldt voor meer dingen die Gordon de laatste tijd gedaan heeft.”

Zuid-Afrika

Momenteel is Gordon in Zuid-Afrika. “O, nou, het geld is nog niet op dus.”

Jordi: “Nog niet!”

Zelf beweert Gordon 1,6 miljoen euro per jaar te hebben gepakt bij Talpa. Evert: “Ja, maar ook hij krijgt zo’n blauwe envelop, hè…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welk gevoel overheerst bij u met betrekking tot Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen