Raar: Bastiaan Ragas wil niet zeggen of hij alcoholprobleem heeft

Bastiaan Ragas, de man van Tooske, reageert heel vreemd als hem op de man af gevraagd wordt of hij een alcoholist is. “Je houdt nu wel in het midden of je een alcoholprobleem hebt.”

Bastiaan Ragas © RTL

De 51-jarige Bastiaan Ragas maakt als een van de kandidaten van het tv-programma Race Across The World niet echt een frisse indruk. Volgens een van de kijkers, Marc-Marie Huijbregts, lijkt het alsof hij een alcoholprobleem heeft: “Ik heb het idee – maar goed, dat mag je natuurlijk nooit hardop zeggen – dat ie veel drinkt ook. Maar dat weet ik niet.”

‘Hij toetert wat’

Bastiaan heeft over deze uitspraak een klein Twitter-onderonsje gehad met Marc-Marie. “Ik dacht: ik ga er wat over zeggen op Twitter”, reageert hij in tijdschrift Weekend. “Tja, Marc-Marie: geef die man een zet en hij toetert wat. Dat is wat hij doet en wat best leuk is. En dan die irritante stem van hem… Maar ik vind dat leuk.”

Hij vervolgt: “Ik neem dat niet serieus. Ik vind het dan wel leuk om te reageren, want zo iemand schrikt dan altijd. Als mensen iets zeggen en je reageert er op social media gezellig op, dan krijg je, zoals van Marc-Marie dus, een antwoord als: ‘Lieve Bastiaan, ik geniet erg van jullie. Gemeend.’ Ja hoor, tuurlijk. Maar dat maakt me he-le-maal niet uit.”

Biertje drinken

De Weekend vraagt zich af of Bastiaan er écht niet mee zit. “Als iemand onterecht suggereert dat je een alcoholprobleem hebt, lijkt me dat ook een beetje schadelijk, toch?”

Bastiaan: “O nee hoor. Ik heb volgens mij een heel braaf getrouwd imago, dus een beetje rock-‘n-roll is wel goed!”

De Weekend: “Wat als je hem tegenkomt op een feestje?”

Bastiaan: “Dan breng ik hem een biertje en zeg ik: ‘Hé Marc-Marie, alles goed?’ Daarom zette ik ook achter mijn tweet ‘#cheers’. Kom op, het leven is te kort.”

Alcoholprobleem

Dan begint de Weekend argwanend te worden. “Maar je houdt wel in het midden of je een alcoholprobleem hebt.”

Bastiaan antwoordt daar heel merkwaardig op: “Ik heb er geen probleem mee, haha. Ik kan me er niet druk om maken dat men denkt dat ik het in het midden zou laten. Nee joh, schei uit. Wat ik zeg: bij zo’n heel braaf imago is een beetje rock-‘n-roll wel goed.”

Potentieel verslaafde celebrities zijn een gewild onderwerp in Shownieuws. Kijken of Tooske er nog wat mee doet.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het vreemd dat Bastiaan Ragas niet gewoon antwoord geeft op de vraag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen