Wat vindt Gordon van rechtszaak Gavin? ‘Dit weet je heus wel!’

Wat vindt Gordon ervan dat hij voor de rechter wordt gedaagd door zijn ex-verloofde Gavin Rozario? Hij doet net alsof hij het niet weet, maar dat gelooft zelfs Martine van Os niet…

Gordon en Gavin Rozario © MAX, Instagram

Het schijnt dat Gordon en zijn ex-verloofde Gavin Rozario na de enorme rel over hun verbroken relatie een overeenkomst hebben getekend om verdere uitlatingen over elkaar in de media te voorkomen. Als dat zo is, dan heeft Gordon die zélf verbroken met zijn walgelijke interview in de show van Beau van Erven Dorens. En nu is hij de klos…

Vervelend stuk

Gordon heeft in het programma een familietrauma van Gavin geopenbaard, namelijk de zelfdoding van zijn broer. En passant meldde de entertainer ook nog even dat die broer leed aan schizofrenie en dat hij heeft begrepen dat dat erfelijk is. En, tja, dáárom is Gavin misschien wel als een blad aan de boom gedraaid als het gaat om hun verloving…

Het is zó laag bij de grond dat Gavin heeft besloten om Gordon te pakken op de door hemzelf opgestelde overeenkomst. Volgens De Telegraaf komt er een rechtszaak en dat nieuws werd vrijdag aangestipt in Tijd voor MAX, waarin Gordon te gast was. “Dan komt er weer zo’n vervelend stuk in De Telegraaf”, merkt presentatrice Martine van Os terloops op.

‘Dat weet je best’

Gordon doet vervolgens net of hij dat Telegraaf-artikel niet heeft gelezen. “Stond er een vervelend stuk in De Telegraaf?”

Zelfs de naïeve Martine gelooft daar niks van: “Ja, dat weet je ook best natuurlijk. Hoe ga je daarmee om?”

Gordon: “Dat weet ik echt niet trouwens. Weet je wat het is… Er wordt zoveel geschreven en gedaan… Inmiddels ben je daar wel een beetje immuun voor aan het worden.”

‘Echt onzin’

Het is écht onzin dat Gordon doet alsof hij dat niet weet, stelt showkenner Bart Ettekoven in Shownieuws. “Hij deed alsof hij De Telegraaf niet had gelezen, maar natuurlijk wel. Wij kennen Gordon aan deze tafel en hij vreet al het nieuws dat over hem geschreven wordt, dus hij heeft dat absoluut wel gelezen.”

Gordon jokt dus een beetje, aldus Bart. “Het zou heel raar zijn als je de hele dag al een grote headline hebt bij de grootste krant van Nederland en zegt dat je het niet gelezen hebt.”

Collega Patty Brard beaamt: “Ja, dat kan niet.”

‘Het is smakeloos’

Patty begrijpt heel goed dat Gavin heeft besloten te procederen na die nare uitspraken bij Beau. “Het is een smakeloze opmerking. Er is vanuit Gordon en zijn advocaat een overeenkomst gekomen met Gavin, waarin gesteld wordt dat ze moeten ophouden met bashen en elkaar in de media af te maken.”

Ze vervolgt: “Nou heeft Gordon zich dus niet aan de door zijn eigen advocaat opgestelde overeenkomst gehouden. Kennelijk gaat Gavin daar niet mee akkoord. Die rechtszaak schijnt er te komen op 29 februari. In Nederland. Ik weet niet of Gavin erbij zal zijn, maar hij zal ongetwijfeld zijn advocaten hier hebben.”

25.000 euro

Dat belooft weer een heel mediaspektakel te worden, maar, denkt Bart: “Het kan ook nog zo zijn dat het wordt afgekocht.”

Patty: “Het schijnt een zaak te zijn waarin hij om 25.000 euro vraagt. Hij wil het niet te hoog inschatten. Uiteindelijk wil Gavin denk ik gewoon alleen de erkenning dat hij dit niet meer doet in de toekomst.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Gavin Rozario die 25.000 euro toegewezen moet krijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen