Nick & Simon bevestigen breuk: ‘Eva Jinek, vraag naar geruchten!’

Nick Schilder en Simon Keizer bevestigen de geruchten dat ze komend voorjaar na 17 jaar uit elkaar gaan als het muzikale duo Nick & Simon. “Eva Jinek, vraag maandag naar de geruchten!”

Nick Schilder, Simon Keizer en Eva Jinek © Ruud Baan, RTL

Na een lange periode van geruchten over vreemdgaan door Simon Keizer, knalde de Privé er drie weken geleden het gerucht in dat Nick & Simon uit elkaar gaan. Volgens de juicekanalen omdat Nick niet meer geassocieerd wil worden met Simon, volgens beschaafdere roddelaars omdat ze uit elkaar gegroeid zijn.

Nick & Simon uit elkaar

Al die weken hebben Nick & Simon gezwegen omdat ze afspraken hadden gemaakt met Eva Jinek, waar ze aankomende maandag aan tafel zitten. Kennelijk hebben ze zich wat aangetrokken van de kritiek dat ze, door te zwijgen, zélf verantwoordelijk zijn voor alle roddels en speculaties die over hen rondgaan.

Nick & Simon bezwijken voor de druk en kondigen nu in een officieel statement aan dat ze uit elkaar gaan. “Nick en Simon zullen vanaf voorjaar 2023 stoppen als muzikaal duo. Hierdoor ontstaat er ruimte voor individuele creativiteit en al langer gekoesterde solo-aspiraties.”

‘Ze blijven tv-duo’

Naast de optredens die ze de komende maanden geven, zullen ze in het voorjaar onder de naam Nu of Nooit een aantal afscheidsconcerten geven. “Tot slot zullen zij op 10 april 2023 op een knallende manier eindigen in Ahoy. Vandaag is de voorverkoop van alle concerten gestart.”

Opvallend is dat het management aankondigt dat Nick & Simon wél gewoon een tv-duo blijven. “Hun samenwerkingsband bij het maken van televisieprogramma’s zal gewoon gecontinueerd worden.”

‘Eva, stel alle vragen!’

Nick & Simon houden vast aan hun reeds geplande optreden bij Eva Jinek, aankomende maandag. “Daar zullen ze eenmalig uitleg geven en vertellen over hun plannen.”

De grote vraag is: wordt het juicy? Eva is vanzelfsprekend op de hoogte van alle roddels en geruchten die de ronde doen, maar gaat ze die geruchten aanstippen of houdt ze het bij een beleefdheidsgesprekje? “Luister, als Eva niet vraagt naar persoonlijke issues tussen beiden… Eva, pack your bags!”, zegt juicekoningin Yvonne Coldeweijer in De Juice Show.

Natte krant

Yvonne waarschuwt Eva. “Als je niks vraagt over persoonlijke issues maandag ben jij af, ben jij klaar, jij gaat naar huis, want jij móet dat vragen!”

Ze vreest echter dat het interview al helemaal is afgekaderd tussen Eva en het management van Nick & Simon. “Natuurlijk, dat werkt natuurlijk zo hè? Mainstream. Het wordt echt een nattekrantinterview. Als ik daar zou zitten, zou het superjuicy worden. Denk je dat Nick & Simon dan nog zouden willen komen?”, lacht ze.

Spanning

Wat zou Yvonne aan ze vragen? “Dan ga ik vragen: ‘Simon, het is natuurlijk algemeen bekend dat jij in opspraak bent geraakt vanwege jouw vreemdgaan, wij voelen wat spanning tussen jullie beiden. Waar heeft dat mee te maken?’”

En wat nog meer? “Simon, klopt het dat jij een keer een soa hebt gehad en dat jij Annemarie toen heel stiekem een antibioticapil hebt toegediend? Dan word ik per direct verwijderd uit de uitzending! ‘We gaan naar de commercials!’”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen