‘André Hazes jr. was verslaafd aan drank, drugs en anabolen’

André Hazes jr. zegt dat hij het afgelopen jaar ‘veel verslavingen’ heeft overwonnen. Waar doelt hij precies op? Evert Santegoeds heeft wel een idee: “Drank, drugs en anabolen.”

André Hazes jr. © RTL, YouTube

Samen met zijn moeder heeft André Hazes jr. maar liefst een jaar lang gelogen over zijn verslavingen en zijn afkicktraject. Aan het begin van de week gaf de zanger toe dat hij inderdaad last had van ‘veel verslavingen’. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer wist dat allang: zij berichtte er vorig jaar al over, tot aan zijn anabolenverslaving aan toe.

Anabolen

Nu durft ook Privé-baas Evert Santegoeds dat hardop te zeggen. “Als je het over verslavingen hebt, kun je er aan drie tegelijk denken: drank, drugs en anabolen. Je kunt hard trainen, maar de snelheid waarmee Dreetje een Michelin-man werd, grenst aan het ongelooflijke. Ik denk dat hij daar nu eerlijk over wordt in die docusoap”, zegt hij in Strikt Privé.

André komt later dit jaar met een docusoap bij RTL’s Videoland, waarin hij openhartig zal gaan vertellen over al zijn verslavingen. Het wordt ingezet als pr-machine om aandacht te generen voor zijn comeback en om de kaartverkoop van de concertserie Holland Zingt Hazes aan te zwengelen.

Cashende André

Eén ding is volgens Evert zeker: de lucratieve concertserie Holland Zingt Hazes kan wel een duwtje in de rug gebruiken. “André redt wel dat Holland Zingt Hazes, want zo’n succes was dat het afgelopen jaar niet. De mensen kwamen daar erg teleurgesteld van terug omdat het weer meer van meer hetzelfde was.|

Hij vervolgt: “Een Holland Zingt Hazes zonder Hazes, en alleen met Roxeanne, dat was geen groot succes, dus de keuze om niet volgend najaar maar volgend voorjaar terug te komen bij Holland Zingt Hazes is met gejuich ontvangen bij de makers van die Ziggo-productie, want daar verkoop je wel kaarten op.”

Vier avonden

De comeback van André gaat enorm veel geld opleveren, aldus Evert. “Er zijn nu twee avonden geboekt en reken er maar op dat dat er weer vier gaan worden nu hij weer meedoet. Dat is ook goed voor de portemonnee van Dré, die daar flink in kan meedelen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. ooit nog een publiekslieveling wordt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen