Bijna twee jaar na roddels over overspel: dit zegt Simon Keizer nu

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Simon Keizer onder vuur kwam te liggen van de juicekanalen vanwege vermeend obsceen gedrag. Hoe kijkt hij daarop terug? Wat deed het met hem?

Simon Keizer © Instagram

Simon Keizer zal zich in de zomer van 2022 wezenloos geschrokken zijn toen hij opeens de juicekanalen op zijn dak kreeg. Hij werd beschuldigd van vreemdgaan terwijl zijn vriendin hoogzwanger was. “Simon heeft bij het kantoor van Nick en hem een eigen ‘man cave’ (…) waar hij maar al te graag dames over de vloer laat komen”, klonk het.

Simon reageert

Merkwaardig genoeg werd echt vlák na die juicestorm de breuk tussen Nick & Simon aangekondigd en ontstond het beeld dat Nick Schilder niet meer met Simon geassocieerd wilde worden. De geruchten waren zó hardnekkig dat zelfs Eva Jinek besloot om het duo ernaar te vragen, live op televisie. Ze hielden zich erover op de vlakte.

Hoe zit het nu, bijna twee jaar later? Simon wordt ernaar gevraagd door het AD: “Hielp jouw positievere instelling ook toen je rond de breuk met Nick & Simon onder vuur kwam te liggen van juicechannels en het ook steeds ging over de ruzie die jullie zouden hebben?”

Nieuwsapps

Simon gaat wederom niet inhoudelijk in op de geruchten, maar zegt er in z’n algemeenheid over: “Dat kon ik allemaal veel beter handelen. Het helpt ook dat ik op sociale media zelf niemand meer volgde en dat ik al sinds twee jaar geen nieuws-apps meer op mijn telefoon heb staan.”

Om die reden volgt hij ook geen juicekanalen. “De coronatijd was er één van stevige polarisatie en op een gegeven moment voelde ik te veel negativiteit, ik wilde daar geen energie meer in steken.”

Verklaring met Nick

Verdedigen? Daar had Simon helemaal geen zin in. “En wat Nick betreft: we hebben het er wel over gehad: moeten we een gezamenlijke verklaring naar buiten brengen? Maar Nick zei toen: waarom zouden we ons verdedigen terwijl wij weten dat het goed zit? Daar had hij een goed punt.”

Hoe is hun contact nu? “We volgen elkaar op afstand, soms appen we. Dat hij het solo nu meteen zo goed doet, maakt me trots. Volgende week ga ik naar zijn show.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke artiest vindt u sympathieker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen