‘Nick Schilder wil niet meer worden geassocieerd met Simon Keizer’

Nick & Simon stoppen ermee omdat Nick Schilder (links op de foto) ‘niet meer geassocieerd wil worden’ met de in opspraak geraakte Simon Keizer. Dat stelt juicekoningin Yvonne Coldeweijer.

Nick Schilder en Simon Keizer © William Rutten

Simon Keizer ligt momenteel zwaar onder vuur van de juicekanalen, die beweren dat hij een enorme vreemdganger is. Een paar dagen na de meest verse geruchten daarover, heeft weekblad Privé nu onthuld dat Nick & Simon waarschijnlijk uit elkaar gaan. Ze ontkennen dat vooralsnog niet; op 29 augustus zitten ze bij Jinek en komen ze met een onthulling.

Spanningen

Privé-baas Evert Santegoeds vertelt dat er ‘wat spanningen’ zijn ontstaan tussen de twee. “Niet dat ze met slaande deuren nu naar een optreden gaan, maar als je tegen de 40 loopt dan denk je: ik ga eens kijken wat ik zelf kan bereiken”, aldus de bladenmaker in de podcast Strikt Privé.

RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens: “De belangrijkste reden lijkt toch te zijn, wat in de beste huwelijken kan gebeuren, namelijk sleur. (…) Ze hebben een afspraak met onze goede vriendin Eva Jinek voor 29 augustus, om dáár bekend te maken wat ze gaan doen. Dat plannetje is nu een beetje in de wielen gereden door weekblad Privé.”

Wat zegt Yvonne?

Yvonne Coldeweijer stelt dat de juice over Simon te maken heeft met de breuk. “Simon is al jaren een enorme cheater”, schrijft ze op haar juicekanaal. “De afgelopen tijd komt dit steeds meer ter sprake en nu gaat sinds een tijdje het gerucht dat Nick niet langer geassocieerd wil worden met het slechte imago van Simon.”

Simon gaat echt al héél lang vreemd, maar het is pas dit jaar naar buiten gekomen, vult ze aan in haar podcast De Juice Show. “Simon en Jantje Smit waren tijdens de opnames van De Zomer Voorbij al continu samen pleite. Nick was braaf. Simon en Jan waren de hort op en kwamen dan urenlang niet terug. Die hadden dan twee meisjes gevonden.”

‘Hij is heel dwingend’

Volgens Yvonne heeft Simon last van driften. “Simon is zó ontzettend actief in het vreemdgaan. Hij is zelfs dwingend. Hij heeft dus een kantoortje en daar heeft hij dus een mancave in gebouwd. Af en toe gaat hij daar dus heen. Je kunt je voorstellen dat als je cheat, je haast hebt. Dan gaat hij dus een chick bellen, hij doet dat altijd op Snapchat.”

Ze vervolgt: “Sowieso ronselt hij die chicks, dan heeft hij het nummer en dan gaat hij bellen. Ik heb screenshots gezien, waarin hij twintig keer onder elkaar belt. Dan moet die meid nú opnemen en nú komen. Hij is heel dwingend daarin.”

Bridget aangeslagen

Wat heeft Bridget Maasland, presentatrice van RTL Boulevard, erover te zeggen? Bij haar overheerst vooral een gevoel van onmacht. Serieus: “Ja, jongens, ik kan wel huilen. We zagen net ook al die nummers voorbijkomen. Het is het einde van een tijdperk. Waarom gaan ze nu solo verder? Dan kun je toch ook nog als duo blijven bestaan?”

Nick & Simon weigeren om persoonlijk te reageren, aangezien ze op vakantie zijn. Weekend-baas Bart Ettekoven in Shownieuws: “Volgens mij zit Nick in het buitenland op Ibiza als ik zo zijn Instagram zag en Simon viert volgens mij vakantie in eigen land. Ik zag hem tenminste vorige week nog in Amsterdam lopen.”

Tweet

Fans maken zich ondertussen ernstige zorgen:

Research

Yvonne doet research:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Simon Keizer bij Eva Jinek ook zal worden gevraagd naar zijn vermeende buitenechtelijke avontuurtjes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen