Na geruchten over Simon Keizer: ‘Nick & Simon gaan uit elkaar’

Vlak na de heftige roddels over Simon Keizer – hij houdt er volgens de juicekanalen een duister dubbelleven op na – pakt weekblad Privé groots uit met het gerucht dat Nick & Simon gaan stoppen.

Nick Schilder en Simon Keizer © Ruud Baan

Simon Keizer (rechts op de foto) ligt de laatste tijd behoorlijk onder vuur van de juicekanalen. Het juicekanaal Juice Channel heeft hem in juni voor het eerst beschuldigd van Waylon-achtig wangedrag. Hij gaat al jaren vreemd en gebruikt daarvoor de mancave in zijn kantoor, stelde het kanaal vorige week nog. “WALGELIJK. 🤮”

Nick & Simon uit elkaar?

Eén ding is zeker: Simon is op de hoogte van deze roddels. Zijn Instagram-kanaal wordt namelijk overspoeld met negatieve reacties. “Zelfs jij gaat dus vreemd bah 🤮🤮🤮”, zegt de een. En de ander: “Is het waar wat Yvonne Kolderweijer zeg, dat jij op jou kantoor een Mancave hebt en daar stiekem allerlei vrouwen uitnodigt!? Bah viezerik!”

Juist tijdens deze shitstorm pakt weekblad Privé groots uit met het gerucht dat Nick & Simon na achttien jaar uit elkaar gaan. Het staat deze week zelfs op de cover. “Volendam fluistert over EINDE Nick & Simon.”

Uit elkaar gegroeid

Wie dat precies aan weekblad Privé heeft gefluisterd is onduidelijk, maar toevallig staat er deze week ook een groot interview met de Volendamse zanger Jan Dulles in het entertainmentblad. Hij is waarschijnlijk op kosten van het tijdschrift naar het Griekse Zakynthos gevlogen, want er staan talloze exclusieve vakantiefoto’s bij.

Of Jan zijn mond voorbijgepraat heeft is onduidelijk, maar een paar pagina’s verder meldt Privé: “Al een paar jaar leek de chemie tussen de zangers te verminderen en de pandemie gaf misschien de genadeklap. In Volendam weet men het inmiddels zeker: binnenkort gaan Nick & Simon officieel uit elkaar.”

Solo verder

De chemie tussen de heren ‘is niet meer als voorheen’, meldt Privé. Ze zouden nu beiden de behoefte hebben om zichzelf te ontdekken als soloartiest. Hun Simon & Garfunkel-tour die in september begint zou hun laatste zijn. “Dat maakt voor hen de cirkel rond”, zegt een bron van de Privé.

“Er zullen misschien nog wat dingen komen volgend jaar, maar het verhaal gaat dat de stekker er volgend jaar echt uitgaat. De mannen vinden het mooi geweest.”

29 augustus

Het management van Nick & Simon laat aan RTL Boulevard weten dat er inderdaad sprake is van soloplannen. “Maar daarnaast staan er voor dit najaar en voor komend jaar ook nog heel veel spannende en leuke projecten gepland.”

Nick & Simon zelf willen niet reageren omdat ze volgens hun management op ‘een welverdiende vakantie’ zijn. Ze zullen op 29 augustus in de talkshow van Eva Jinek reageren op de geruchten over hun toekomst.

Privé

Het hele verhaal, met nog meer informatie van deze insider, leest u vanaf vandaag in de nieuwste Privé:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen