Winston Post begrijpt helemaal niets van Yvonne Coldeweijer

Winston Post begrijpt helemaal niets van juicekanalen zoals die van Yvonne Coldeweijer. Hij vindt dat zij en haar collega’s zich niet zo met andere mensen moeten bemoeien. “Let eens op jezelf!”

Winston Post en Yvonne Coldeweijer © Instagram

GTST-bekendheid Winston Post moet helemaal niets hebben van de juicekanalen. Hij vindt dat Yvonne Coldeweijer en haar juicecollega’s weinig toevoegen aan de Nederlandse showbizzwereld. “Dat leg ik allemaal naast me neer en daar ga ik ook niks over zeggen”, zegt de acteur aanvankelijk als Weekend hem naar zijn mening vraagt.

‘Bemoei je met jezelf!’

Winston laat vervolgens alsnog blijken dat hij de juicekanalen verschrikkelijk vindt. “Ik vind dat de mensen tegenwoordig te veel op anderen letten in plaats van op zichzelf. Bemoei je lekker met jezelf en niet met anderen.”

Hij vervolgt: “Waarom leven we? Alleen maar voor anderen? Of om op anderen te letten? Dat idee krijg ik nu een beetje. Doe waar je zelf zin in hebt en aan wie je het moet verantwoorden, dat is jouw zaak.”

Winston eerlijk?

Heeft Winston zelf iets te vrezen? Is hij zelf altijd eerlijk tegen zijn vrouw? “Nee, maar dat hoeft ook niet. Tuurlijk, wel hetgeen wat ik moet vertellen. Ik heb wel een bepaalde eed afgelegd, dus bepaalde dingen moet ik wel zeggen. Maar ik hoef niet álles te vertellen.”

Het is heel gezond om geheimen te hebben in een relatie, vindt Winston. “Ik denk dat elk mens zijn geheim moet hebben. Hoe groot het geheim ook is. Ik weet zeker dat jij ook wel een geheim hebt.”

‘Gaat anderen niks aan!’

Meerdere getrouwde BN’ers zijn al betrapt op het sturen van spannende berichtjes aan andere vrouwen op Instagram. “Ik doe echt heel weinig op de social media. Maar ik krijg niet meer berichten van vrouwen dan van mannen, denk ik. Ach weet je, ik doe ermee wat ik ermee wil doen en een ander gaat dat niks aan.”

Hij vervolgt: “Behalve de mensen aan wie ik verantwoording af moet leggen en dat ben ikzelf en dat zijn mijn vrouw en mijn twee kinderen. Voor de rest, nogmaals, vind ik dat eigenlijk helemaal geen ding. Ik wil mijn eigen leven leiden en wil me niet laten leven door mensen die alleen maar met andere mensen bezig zijn.”

Instagram

Winston op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers ergeren zich dood aan de juicekanalen. Hebben ze een punt of klagen ze te veel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen