Evert Santegoeds: ‘Guido den Aantrekker kletst over klikkende KLM’ers’

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds gelooft er weinig van dat KLM-stewardessen massaal zouden klikken bij zijn concullega Guido den Aantrekker van de Story. “Dat is helemaal niet het geval.”

Guido den Aantrekker en Evert Santegoeds © William Rutten

Guido den Aantrekker beweert dat BN’ers zich maar beter kunnen gedragen aan boord bij KLM, omdat ‘heel veel’ stewardessen van de luchtvaartmaatschappij zouden klikken bij zijn entertainmentblad Story. Daar gelooft Evert Santegoeds van concurrent Privé weinig van; hij vindt KLM’ers altijd nette mensen.

‘Ze klikken niet’

Het is een raar verhaal van Guido, vindt Evert. “Dat doen ze dan alleen bij hem en dan vraag ik me af waarom hij dan nooit wat met die primeurs doet, want ik zie ze eigenlijk nooit”, sneert hij op Radio 538.

Presentator Frank Dane: “Ooooh, b*tchfight! Shots fired!”

Evert: “Nee, ik heb die ervaring niet. KLM’ers zijn wel leuke mensen en ik kom heel veel KLM’ers tegen in de gezellige kroegen van Amsterdam. Daar hoor je wel eens wat, maar het is nou niet van ‘ze klikken massaal’, nee. Dat is helemaal niet het geval.”

Evert vs Guido

Evert en Guido staan wel vaker lijnrecht tegenover elkaar. Medio 2019 was Guido woest over de artikelen die Evert voortdurend van hem zou stelen en vorig jaar riep hij dat de Privé een slecht blad geworden is: “Het lijkt wel of Evert er geen zin meer in heeft. De fut is eruit.”

Een halfjaar geleden deelde Evert juist weer een sneer uit aan Guido. Er werd in een Shownieuws-item een miniatuurvariant van de Story getoond, tot verbazing van Evert. “Dat ís al een klein blaadje, toch?”

Vorige maand was Guido voor het laatst vals over Evert. “Ik heb net zijn cover weer gezien en dan denk ik: ja, slechte cover. Dat doen wij toch echt wel een stukje beter”, sneerde hij op de radio.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen