Evert Santegoeds onder vuur: ‘Klopt niets van nieuwtjes André en Marco!’

Evert Santegoeds ligt onder vuur. Het Metropole Orkest ontkent zijn nieuwtje over André Hazes jr. en zijn gerucht over Marco Borsato is volgens Yvonne Coldeweijer niets meer dan fake news.

Evert Santegoeds en Yvonne Coldeweijer © Shownieuws, Boulevard

Na zijn geblunder met de Amalia-cover ligt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds wéér onder vuur. Hij heeft de afgelopen week twee nieuwtjes verspreid die niet zouden kloppen, eentje over André Hazes jr. en de ander over Marco Borsato. “Fake news, Eev!”, roept juicekoningin Yvonne Coldeweijer.

Uniek muziekstuk

Evert schreef gisteren in De Telegraaf dat André vorige week een ‘uniek muziekstuk’ heeft opgenomen in de Wisseloord-studio’s in Hilversum. “Samen met het complete Metropole Orkest, ’met onder meer 26 strijkers en 24 blazers’, nam André er een vijf minuten durende mini-symfonie op”, meldde de showjournalist.

Het Metropole Orkest stelt dat daar echter helemaal niets van waar is. “Die informatie klopt niet. André Hazes heeft niet met Metropole Orkest zijn nieuwe nummer opgenomen.”

Evert past artikel aan

Een kleine blunder natuurlijk en daarom heeft Evert zijn artikel snel aangepast. Nu staat er: “Samen met enkele medewerkers van het Metropole Orkest, aangevuld met leden van zijn eigen band, nam André er een vijf minuten durende mini-symfonie op.”

Het nieuwste kroegliedje van André zou de leader moeten gaan worden van zijn nieuwe docusoap op Videoland. Hij verblijft op dit moment samen met zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg in Thailand, waar de laatste opnames gemaakt zouden worden.

‘Fake news, Evert!’

Dan door naar het Borsato-nieuwtje van Evert. De Privé-bobo meldde dinsdag dat Marco op een motorvakantie naar Italië is vertrokken. “Marco zou in zijn eentje richting Italië zijn vertrokken om daar, na maanden vrijwel constant thuis te hebben gezeten, eens een ander uitzicht te hebben.”

Ook al onzin, zegt Yvonne Coldeweijer. Zij stelt op haar juicekanaal: “Okay, ik heb je ff de kans gegeven Evert, maar Stalko is toch echt gewoon in Nederland 😂. Hij is de dag voor het artikel gespot, de dag van het artikel en nu ook al de de twee dagen erna. Fake News Eev!”

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen