Oorlog Guido den Aantrekker en Evert Santegoeds

Story-baas Guido den Aantrekker ergert zich een versuffing aan het ‘jatwerk’ van Privé-baas Evert Santegoeds, die tevens zijn collega is bij Shownieuws. Dat geeft hij aan op Twitter. Den Aantrekker laat al geruime tijd blijken dat hij niet gediend is van media die zijn nieuwtjes na een belletje met betrokken partijen als eigen nieuws presenteren. Ook nu is het weer raak met het door Santegoeds’ geschreven artikel ‘André’s zorgen om zijn Martijn’, laat een getergde Den Aantrekker weten.

Den Aantrekker wijst op het artikel over André van Duins zieke echtgenoot. “De Story wordt letter voor letter gescand bij de Stelegraaf, op zoek naar nieuws. Was ooit de invloedrijkste krant van Nederland. Dit droeve nieuws komt ook bij ons vandaan. Sterkte André en Martin 🍀🙏🏻

Ook het nieuwtje over Nicole Buchs nieuwe liefdesgeluk heeft Privé schaamteloos gejat, aldus Den Aantrekker. “De Stelegraaf en haar winkeldochters konden ook deze week weer niet zonder ons. Lees Story voor het originele verhaal.

Wat is er aan de hand? “Entertainmenttak van de Stelegraaf is vleugellam. Al tijden. Dan is Story wekelijks een uitkomst voor ze. Ik blijf het maar zien als een compliment.

Met RTL Boulevard is hetzelfde aan de hand, meent Den Aantrekker. “Zowel het nieuws over Melissa en Alkan als Nicole Buch zonder bronvermelding uit de Story van vandaag jat, en er ‘eigen’ nieuws van maakt (ook nog verkeerd gebracht). Wat oncollegiaal en sneu. Het nieuws komt bij ons vandaan. Wat een armoe.

Zowel De Telegraaf, Privé als RTL Boulevard zijn volgens hem ‘primeurstelers’. Zijn eigen Shownieuws doet het wél goed als het om bronvermelding gaat, zegt hij.

FOX-ster Koert Westerman geeft Den Aantrekker gelijk. Hij deelt hem ook een compliment uit. “De Story is en was de eerste, maar ook de beste. Onder de leiding van Guido den Aantrekker uitgegroeid tot het Follow the Money van de entertainmentindustrie. Zelf niet vaak positief erin gestaan, maar dan moet je ook maar niet op tv willen met je lelijke kop.

Zie ook de tweet:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen