Oorlog Evert Santegoeds en Guido den Aantrekker woedt verder

De koude oorlog tussen Shownieuws-collega’s Evert Santegoeds en Guido den Aantrekker woedt verder. Privé-baas Evert heeft vrijdagavond in de showrubriek een flinke sneer uitgedeeld aan het blad van Guido: de Story.

Guido den Aantrekker en Evert Santegoeds © Shownieuws

Het is geen geheim dat lang niet alle presentatoren en deskundigen van Shownieuws met elkaar door één deur kunnen. Albert Verlinde werd laatst in zijn eigen programma bijvoorbeeld keihard aangevallen door collega’s Evert Santegoeds en Patty Brard, maar ook Evert en Guido den Aantrekker zijn geen fan van elkaar.

Stelegraaf

Al geruime tijd ergert Guido zich eraan dat nieuws uit zijn Story vaak zonder bronvermelding zou worden overgenomen op de Privé-pagina van de Telegraaf-site. “De Story wordt letter voor letter gescand bij de Stelegraaf, op zoek naar nieuws”, riep hij vorig jaar zomer naar aanleiding van een door Evert ‘gejat’ artikel.

Guido gaf afgelopen zomer aan dat hij het idee heeft dat de fut er een beetje uit is bij Evert. “Het lijkt wel of Evert er geen zin meer in heeft”, zei hij onomwonden in een interview met Villamedia.

En het zal ook niet meegeholpen hebben dat Evert gezellig zat te dineren met Connie Witteman, toen zij Guido in september vol-le-dig door de mangel haalde in haar Instagram-stories.

‘Klein blaadje’

Het is duidelijk dat de heren geen fan zijn van elkaar. Nu is het wéér hommeles: Evert deelde vrijdagavond in Shownieuws een speldenprikje uit aan Guido na een item over het nieuwe programma Klein Maar Fijn van Jan Versteegh.

Klein Maar Fijn, dat vanavond om 21.40 uur van start gaat op SBS 6, is een wedstrijd tussen talentvolle miniatuurbouwers en Shownieuws kon alvast een fragment uitzenden. In dat fragment laat een kandidaat trots een miniatuureditie van de Story zien, met Jan Versteegh als covermodel.

Evert Santegoeds liet na afloop van het item weten niet te begrijpen waarom deze kandidaat in hemelsnaam een mini-editie van de Story had gemaakt. “Dat ís al een klein blaadje, toch?”, bitchte hij.

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen