Connie Witteman reageert sportief op roddel Yvonne Coldeweijer

Connie Witteman reageert heel sportief op een roddel van Yvonne Coldeweijer. Zij kreeg een tip dat de relatie van Connie over zou zijn, maar dat blijkt niet te kloppen. “Voortaan mag je me bellen!”

Connie Witteman en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Na heel lang haar dagen te hebben gevuld met haar ‘Instagram-vrienden’ is Connie Witteman sinds oktober weer gelukkig in de liefde en wel met ondernemer Henk de Vries, oprichter van de coffeeshopketen The Bulldog. Ze zijn echter al een tijdje niet meer samen gespot en daar kreeg Yvonne Coldeweijer een tip over.

Roodgloeiend

Yvonne berichtte vanochtend op haar juicekanaal dat ze van een spion te horen heeft gekregen dat het mogelijk over en uit is tussen Connie en Henk. Vervolgens stond Connie’s telefoon naar eigen zeggen ‘roodgloeiend’, omdat vriendinnen haar op die roddel wilden wijzen. Er blijkt – gelukkig voor Connie – niets van te kloppen.

Connie heeft een filmpje opgenomen en direct duidelijkheid gegeven. “Lieve Insta-vrienden ❤️. Mijn telefoon staat roodgloeiend omdat er op Insta staat dat Henk en ik uit elkaar zouden zijn 👀. Dit is fake news en absoluut niet waar, wel jammer dat dit niet eerst even bij mij gecheckt wordt! Ik heb dit al naar de desbetreffende persoon gestuurd…”

‘Je kunt me bellen!’

Die desbetreffende persoon is dus Yvonne. Connie heeft haar het volgende berichtje gestuurd: “Goedemorgen Yvonne wil je dit aub van jou insta halen, je bent nml niet goed geïnformeerd, mocht er iets zijn dan kan je mij voortaan bellen en zal je eerlijk antwoord krijgen , fijne dag en lieve groetjes Connie.”

Een prima reactie natuurlijk van Connie en Yvonne geeft er direct gehoor aan: “Lieve allemaal, vals alarm! Henk en Connie zijn nog samen! Er was wat verwarring ontstaan bij wat spionnen. Henk was namelijk even een tijdje bij zijn resort kijken op Bali en daarom al lang niet meer met Connie gespot. Gelukkig maar want het is jullie gegund Connie. ❤️”

Opkikkertje

Connie laat op haar filmpje een kaart van Opkikkertje zien. Ze zegt: “Het is absoluut niet waar. Hier dan maar het bewijs voor een keertje. Dat ben ik eigenlijk niet verplicht, maar om het te ontkrachten… De reden van de kaart van Opkikkertje is omdat Henk een resort heeft op Bali. Daar moest hij heen omdat het heel lang gesloten was door covid.”

Ze vervolgt: “Hij is eerder teruggekomen omdat zijn moeder met een zware longontsteking ligt en ze is toch al 99 jaar, dus hij vond het slimmer om vroeger terug te komen. Vandaar de kaart van het Opkikkertje. Alles is hopelijk weer rustig na dit bericht.”

Instagram

De sportieve post van Connie, waar ene mevrouw Steenwijk nog wat van kan leren:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Welke methode om te reageren op juicekanalen werkt volgens u beter?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen