‘André Hazes jr. ziet er érg slecht uit, veel gewicht verloren’

André Hazes jr. zag er bij zijn terugkeer op Schiphol heel erg slecht uit, zeggen RTL Boulevard-medewerkers die hem daar van dichtbij zagen. Volgens de Story is hij bovendien flink afgevallen.

Rachel en André Hazes jr. © RTL

Het is nu precies een week geleden dat André Hazes jr. terugkeerde in Nederland na een maand lang compleet uit het zicht van de camera geweest te zijn. Hij was behoorlijk vermomd: de zanger had een mondkapje én een zonnebril op. Maar de mensen die hem van dichtbij zagen, zijn behoorlijk geschrokken van zijn uiterlijk.

‘André ziet er érg slecht uit’

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer is degene die de media heeft getipt over André’s terugkeer. Na afloop heeft ze nog contact gehad met wat medewerkers van RTL Boulevard en die gaven aan dat de volkszanger er echt niet goed uitziet.

Yvonne: “Mijn bronnen bij RTL Boulevard die hem op Schiphol hebben opgewacht zeiden: ‘Jeetje, hij zag er érg slecht uit van dichtbij. Érg slecht.’ Voor zover je het kon zien, want hij was natuurlijk helemaal vermomd. Toch, je voelde ook dat hij daar een verstikkende energie had. Logisch, natuurlijk.”

Triest en vermagerd

De Story, die André ook aan het opwachten was op Schiphol, sluit zich daarbij aan. “Ondanks zijn verhullende kleding en zijn zonnebril en mondkapje was duidelijk zichtbaar dat de zanger de laatste weken behoorlijk is afgevallen. Met een trieste blik in zijn ogen baande hij zich een weg door de drukte op de luchthaven”, meldt het blad.

Volgens Yvonne heeft André’s slechte toestand niet alleen te maken met een verslaving, maar ook met Sarah van Soelen. Volgens haar heeft André het vlak na terugkeer in Nederland via FaceTime uitgemaakt met Sarah. Zij is de dag na André’s terugkeer naar de vakantievilla van haar ouders in Spanje vertrokken.

Niets aan de hand

Volgens weekblad Story, dat toch een beetje het clubblad is van de Hazesjes, is er echter niets aan de hand. André ging na terugkeer op Schiphol ‘linea recta naar zijn vriendin Sarah’, beweert het blad.

Story, dat nauwe banden onderhoudt met André, stelt: “André hoopt eindelijk eens volledig van zijn vriendin Sarah te kunnen gaan genieten. Hun liefde werd de laatste tijd keer op keer getorpedeerd door lieden op rellerige roddelplatforms, die André Hazes als enige onderwerp lijken te hebben en volledig op hem losgaan.”

André wist Sarah

Volgens Yvonne is André er echter helemaal klaar mee. Op de avond van zijn terugkeer in Nederland heeft hij Sarah zelfs al uit zijn profielfoto op WhatsApp gesloopt, meldt ze:

Alles over de Hazes-breuk

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De Story beweert dat André gewoon gelukkig wil zijn met Sarah. Wat is de betrouwbaarste bron?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen