Johan Derksen weet het zeker: ‘André Hazes jr. zat in afkickkliniek’

Johan Derksen denkt dat het inmiddels overduidelijk is dat André Hazes jr. helemaal geen burn-out heeft. Volgens hem was de volkszanger in Alicante om af te kicken van een verslaving.

André Hazes jr. en Johan Derksen © Instagram, SBS

Onder enorme belangstelling van de showpers is André Hazes jr. zondagavond teruggekeerd in Nederland. Hij is door zijn moeder Rachel opgehaald in Alicante. Officieel spreekt team-Hazes nog steeds van een burn-out, maar steeds meer media volgen het verhaal van Yvonne Coldeweijer dat hij vecht tegen een cocaïneverslaving.

Afkickkliniek

Johan Derksen denkt dat het inderdaad overduidelijk is dat André in een afkickkliniek zat. “Die is gewoon naar een afkickcentrum geweest, hè? Dat proef ik gewoon. Als je verdwijnt en je gaat naar het buitenland en je komt zo weer terug in Nederland, dan heb je iets te verbergen”, zegt hij in Veronica Inside.

André heeft normaal gesproken nooit wat te verbergen, aldus Johan. “Als hij een juffrouw gen**kt heeft dan komt hij gewoon door de voordeur lopen en nou heeft hij van alles te verbergen. En dan die hysterische moeder erachteraan. Ik word er heel moe van.”

Zeven wijven

Presentator Wilfred Genee: “Hij heeft een burn-out, dat kan toch? Dat hij er even helemaal doorheen zit.”

Johan: “Ja, nou vind je het gek? Heb je wel eens zeven wijven gepakt op een dag de hele week lang?”

Jan Boskamp: “Zeven?”

Johan: “Minimaal.”

Wilfred: “Maar jij hebt geen ene gedogen met hem?”

Johan: “Nee, totaal niet.”

Idioot André

Waarom ergert Johan zich aan André? “Ik vind het een idioot, omdat hij leeft als een rare losbol en onbeschaafd is ten opzichte van zijn ex-vrouw en zijn kind. Dan is het weer goed, dan is het zootje weer bij elkaar en ondertussen ligt hij weer met die Birgit of hoe heet ze. En dat wordt allemaal uitgemeten in de media en dat vindt hij heel interessant.”

En wat vindt hij van Sarah van Soelen? “Nu heeft hij weer zo’n rijkeluisdochtertje, lees ik dan en dan denk ik: wat moet ik met die onzin? Wat kan mij het schelen wat die gozer uitvreet?”

Eén keer ontmoet

Johan heeft André een keer ontmoet. “We hebben hem wel eens gehad in Scheveningen. Als je hem ontmoet is het helemaal niet zo’n onaardige jongen, maar hij leeft natuurlijk als een varken.”

Vindt hij André wel goed als zanger? “Het wordt pas echt erg als hij gaat zingen. Dat vind ik heel stuitend, ja.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u ook dat André Hazes jr. in Alicante was om af te kicken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen