André Hazes jr. steelt show op Schiphol: ‘Hij wil wéér aandacht’

André Hazes jr. is voor het eerst in een maand tijd weer gespot door de media. Hij is gisteren samen met zijn moeder Rachel geland op Schiphol en de vaderlandse pers was massaal uitgerukt.

Rachel en André Hazes jr. © Shownieuws

Even voor 20.00 uur keerde André Hazes jr. gisterenavond terug in Nederland. Hij zat samen met zijn moeder Rachel op een KLM-vlucht vanuit Alicante. Op de luchthaven stonden alle showmedia hem op te wachten. Hoe wisten ze dat hij daar zou aankomen? Allemaal hebben ze dezelfde bron: showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde.

André op Schiphol

André is door een bron van Yvonne gespot op het vliegveld in Alicante en zij maakte dat wereldkundig op Instagram. “RTL Boulevard, Shownieuws en alle paparazzi van Nederland: André Hazes en Rachel zitten momenteel in het vliegtuig van Alicante terug naar Nederland (KLM vlucht van 17.15u). Ze komen om 20u aan op Schiphol. Graag gedaan.”

Nou, dat was niet aan dovemansoren gericht. Van RTL tot SBS en van Story tot De Telegraaf: alle verloven werden ingetrokken om André te onthalen op Schiphol. De luchthaven stond dan ook vol met pers. Yvonne: “Ik hoor net dat HEEL veel pers was uitgerukt. Ik word van alle kanten bedankt door verslaggevers en redacties. Dat vind ik wel ff leuk.”

Albert bedankt Alberta

Yvonne, die momenteel zelf op vakantie is, werd gisterenavond laat ook genoemd als bron in Shownieuws. “Iedereen zal denken: hoe kan het nou dat er zo veel pers loopt? Yvonne Coldeweijer, die ook shownieuws brengt, heeft het eigenlijk laten weten aan iedereen. Anders denk je: waarom staan ineens al die mensen op Schiphol?”, aldus Albert Verlinde.

Albert: “Dat is inderdaad omdat er een soort bericht gepost is met allemaal hashtags in, dus daar was iedereen. Boulevard ook. Je zag iedereen rondlopen. Dat is toch niet helemaal in lijn met: laat hem met rust, maar ja, het werkt wel zo. Het is ook raar om daar niet te staan als iemand aankomt.”

Geruisloze entree

Het is voor Albert onbegrijpelijk dat André niet heeft gekozen voor de zogenoemde VIP-service op Schiphol, die veelvuldig wordt gebruikt door bekende personen. Die gebruikte Gordon gisteren bijvoorbeeld ook toen hij naar Dubai vloog. Voor een paar honderd euro kun je dan volledig afgeschermd naar huis vertrekken vanaf de luchthaven.

Vreemd, vindt Albert. “Ik zou eerlijk gezegd wel gedacht hebben: kom via de VIP-ruimte binnen. Je betaalt gewoon die ruimte. Dat had die manager hier kunnen doen. Als hij dat bericht had gezien dat iedereen wist dat ze aan zouden komen, dan had hij Schiphol kunnen bellen van: ‘Ik wil die ruimte huren voor 300 euro.’”

‘André wil wéér aandacht’

Zelf zou Albert wél voor die service hebben gekozen als hij in André’s schoenen stond. “Dan waren ze meteen uit het vliegtuig daarnaartoe gebracht en meteen met de auto weggebracht. Dat was slimmer geweest.”

Waarom heeft hij die service niet gebruikt? De aandacht, denkt Yvonne. “Besef dat je ook voor 350 euro een VIP-service kan boeken waarbij je zonder gezien te worden via een andere uitgang naar buiten wordt gereden. Hij weet van deze service af maar hij kiest toch elke keer voor de aandacht.”

Rachel reageert

Showbizzkenner Farja Farvardin (Fawry Not Sawry) begrijpt ook niets van André. “Ik zie ook gewoon een soort Nederlandse Michael Jackson weet je wel. Vermomd en al die pers en dan denk ik: er is bij Schiphol toch een VIP-gedeelte dat je niet dit circus hoeft mee te maken?”

Wat zegt Rachel er allemaal van? Albert heeft haar gebeld: “Ze zegt: ‘Dit hebben we dan even meegemaakt, maar nu weer verder met rust laten a.u.b.’ Dat gaan we dan ook echt doen. Ik zeg: ‘Ben jij speciaal naar Alicante toegegaan om je zoon op te halen daar?’ Ze zegt: ‘Dat is inderdaad het geval.’”

Lees ook

Yvonne Coldeweijer ziet invloed groeien, jaagt alle showmedia aan (vandaag)

Fragment

De beelden van André’s aankomst:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De steenrijke Hazesjes hebben geen afgeschermde aankomst geregeld. Willen zij deze aandacht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen