Maxime Meiland baalt: ‘Mensen zijn altijd negatief over mij’

Maxime Meiland baalt ervan dat zij het minst geliefde karakter uit Chateau Meiland is. De realityster vindt het niet leuk dat zij als enige van de familie zoveel negatief commentaar krijgt.

Maxime en Montana Meiland © SBS 6

Waar Erica en Martien Meiland behoorlijk populair zijn bij de kijkers van SBS 6, delft dochter Maxime altijd het onderspit. De kijkers vinden haar verwend. Ze woont bijvoorbeeld nog maar net een halfjaar in een ’tweekapper’ van bijna acht ton, maar gaat nu alweer verhuizen omdat het ’toch wat te klein’ was. Haar nieuwe villa kost 1,3 miljoen euro.

‘Het is niet leuk, nee’

Maxime wekt echter ook ergernis met haar jengelende stem, haar kledinglijnen van AliExpress en de manier waarop ze met haar baby omgaat. Heel erg jammer, vindt de realityster dat. Ze wordt naar eigen zeggen moe van al die ‘azijnzeikers’.

Ze vertelt in de Weekend: “In het begin deed het me niet zoveel, maar ik heb er nu wel wat meer moeite mee. Het doet toch op een gegeven moment iets met je. Het gaat ook altijd om míj. Ik ben eigenlijk altijd degene van het tv-programma die de negativiteit over zich heen krijgt. En dat is niet leuk, nee.”

Luxeproblemen

Maar waarom hangt Maxime zo aan de grote klok dat die tweekapper van acht ton toch niet zo aan haar wensen voldoet? “Het had wel genoeg kamers voor nu en het is een waanzinnig huis, maar er was total geen bergruimte. We konden onze zomerkleding niet kwijt, de stofzuiger niet, noem maar op.”

Een woning van 139 vierkante meter is eigenlijk niet te doen voor een gezin van vier, legt Maxime uit. “De woning is heel mooi opgeknapt, maar niet praktisch. Ook hadden we moeite met parkeren in de straat. Het zijn natuurlijk luxeproblemen, dat besef ik, want het is een prachtig huis.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen