Rachel Hazes schuw na breuk André en Sarah: ‘Ze sprong in een plant’

Rachel Hazes gedraagt zich heel erg schuw sinds de relatiebreuk tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen. Ze stond gisteren achter haar theekraampje, maar was volgens Patty Brard erg schichtig.

Rachel Hazes © Shownieuws

André Hazes jr. is afgelopen zondagavond onder enorme belangstelling teruggekeerd in Nederland na een tweede behandeltraject in Spanje. Na terugkeer heeft hij het volgens Yvonne Coldeweijer via FaceTime uitgemaakt met Sarah van Soelen. De primeur van Yvonne was gisteren de opening van zowel RTL Boulevard als Shownieuws.

Betrouwbare Yvonne

Yvonne is volgens Shownieuws een betrouwbare bron. “Zij heeft natuurlijk wel eerder gelijk gehad. Ze heeft zondag ook geroepen dat hij thuiskwam en nou, wie kwam er thuis? André Hazes. Zij heeft in deze hele Hazes-gekte het meerdere keren bij het goede eind gehad”, aldus showdeskundige Bart Ettekoven. Patty Brard: “Die credit moet ik haar geven.”

Rob Goossens mocht bij Boulevard het verhaal van Yvonne vertellen. “Als ik het zo hoor, denk ik: dat zijn dingen waar je misschien een keer een goed gesprek over moet hebben. Dat ga je dan toch niet eenzijdig via FaceTime beëindigen? Misschien dat het zo ernstig is zo duidelijk was dat hij denkt: ik heb mijn conclusies al getrokken. Dat zou kunnen.”

Nog niet bevestigd

Het nieuws is nog niet door de Hazesjes bevestigd. “We hebben aardig wat mensen proberen te bellen, maar alle telefoons werden niet opgenomen. Een redacteur hing even aan de lijn met de zus van Sarah van Soelen en toen het over de breuk ging, werd er opgehangen”, aldus Boulevard-host Luuk Ikink. “Dat zegt wel wat.”

Patty Brard: “Wij hebben vandaag diverse malen met het management van André gebeld en die geven nul op het rekest. Ze nemen echt gewoon niet meer op. Ze reageren nergens op. We hebben zelfs André Hazes zelf vanavond één keer gebeld. Ik denk: ja, jongens, weet je, dan gaan we het gewoon doen.”

Rachel springt in plant

Volgens Patty wil ook Sarahs stiefvader Rudolf van Soelen niet reageren. “We hebben de pa van Soelen gebeld, de vader van Sarah, en die heeft mij destijds gezegd: ‘Als er ooit wat is, bel mij dan direct Patty, want dan kan ik alles ontkrachten of bevestigen en dan hebben we geen sores.’ Nou, zijn P.A. neemt niet meer op, hij neemt niet meer op. “

En Rachel dan? “Mijn man was vandaag in het winkelcentrum van Amstelveen en daar zag hij Rachel in haar theewinkeltje. Die sprong bijna in haar plant toen ze Antoine zag. Laten we zo stellen: niemand wil iets zeggen of gezien worden of gevraagd worden over deze affaire.”

Yvonne domineert

Eén ding is zeker: tijdens de hele Hazes-affaire heeft Yvonne Coldeweijer naam gemaakt als dé nieuwe showbizzwatcher van Nederland.

Televizier-journalist Jef Willemsen twittert: “Toch wel een moment voor Yvonne Coldeweijer: RTL Boulevard voert haar nu op als geloofwaardige bron, terwijl ze een paar maanden nog te boek stond als een gevaarlijk onverantwoorde juicer. Het kan verkeren…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de Hazesjes er beter aan doen om de liefdesbreuk te bevestigen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen