‘André Hazes jr. dumpt Sarah van Soelen, appartement wordt verkocht’

Het is definitief over en uit tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen. Dat meldt de goed geïnformeerde showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. “Ze gaan om tafel over hun appartement.”

Yvonne Coldeweijer © YouTube

André Hazes jr. is zondagavond onder enorme belangstelling teruggekeerd in Nederland nadat hij, volgens Yvonne Coldeweijer, voor de tweede keer vroegtijdig zijn afkicktraject heeft afgebroken. Op de avond dat hij landde op Schiphol heeft André het uitgemaakt met zijn vriendin Sarah van Soelen, weet Yvonne.

‘Sarah bij grofvuil’

Er gingen al langer geruchten over een break-up, maar pas nu is het volgens Yvonne over en uit. “Ik hoor van mijn bron dat André Sarah Soel heeft gedumpt. Bij het grofvuil gezet, aan de straatkant. Niet eens bij de kringloop! Hup, weg, de vuilnisbelt op! Sarah Soel is gedumpt.”

Yvonne was ook degene die de media tipte over André’s terugkeer op Schiphol. Ze heeft dus goede bronnen. “Ik heb nu best wel een goede reputatie opgebouwd, waarbij blijkbaar als ik iets zeg heel f*cking medialand naar Schiphol rent. Sorry, ik kan het me niet veroorloven om gewoon random te posten dat het uit is terwijl later blijkt van niet.”

Gedumpt via FaceTime

Hoe heeft André haar gedumpt? “André is op zondagavond geland, hij is opgehaald door Rachel, helemaal vanuit Alicante. Ze zijn samen naar Nederland gevlogen en die avond heeft André Sarah Soel gebeld op FaceTime. Hij heeft haar gesproken en haar medegedeeld van: ‘Luister, ik kan het niet meer. Ik stop ermee.’”

Waarom? “Dat komt omdat André de laatste tijd steeds vaker verhalen heeft gehoord over Sarah Soel. Ja, sorry hoor André, maar deze verhalen hoor ik al een halfjaar. Ik ben blij dat je erachter bent gekomen. Er zijn een hele hoop aparte verhalen die rondgaan over Sarah Soel.”

Geflipte acties

Sarah zou in het verleden onder meer verplicht zijn opgenomen na het opzettelijk veroorzaken van een ongeluk. Yvonne: “De reden is dus dat André steeds vaker van die geflipte acties heeft gehoord en steeds vaker hoorde met hoeveel mannen ze schijnbaar is geweest. Tijdens de therapie in de kliniek is hij toch wel tot het besef gekomen.”

André wil nuchterder gaan leven, aldus Yvonne. “Hij voelt zich niet meer lekker bij het idee dat hij zijn zoontje verwaarloost, dus hij heeft het finally door. Hij is er klaar voor om meer verantwoordelijkheid te nemen in zijn leven en heeft veel gehad aan zijn therapie. Hij is tot het inzicht gekomen dat hij klaar is met deze relatie.”

Liefdesnestje

Hoe heeft Sarah gereageerd? “Nadat ze gedumpt is, is ze op maandag linea recta naar Alicante gevlogen, waar haar ouders een huis hebben. Ze waren daar ook aan het chillen. Zij is naar hen toe gereisd en daar gaan uithuilen. Helemaal rock bottom deze meid.”

Eigenlijk stonden André en Sarah op het punt om samen te gaan wonen in het Rotterdamse luxe-appartement, dat door hem en haar stiefvader is gekocht. “Papa Soel is teruggekomen om te bespreken met André wat ze met het huis gaan doen. Wat een gezeik. Jongens, al ben je zo verliefd: je moet niet na twee maanden al een huis gaan kopen samen!”

Yvonne over break-up

De hele video van Yvonne over de break-up:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen