‘André Hazes jr. heeft behandeling in Alicante vroegtijdig afgebroken’

André Hazes jr. is met heel wat bombarie teruggekeerd uit Alicante. Wat deed hij daar en waarom kwam hij terug met zijn moeder Rachel? “Hij heeft zijn behandeling vroegtijdig afgebroken.”

André Hazes jr. © Radio 538

Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft gisterenavond de hele vaderlandse showbizzpers op de been gekregen. Haar informatie dat André Hazes jr. in het vliegtuig van Alicante naar Amsterdam zou zitten, bleek te kloppen. Maar waarom zat hij in Alicante? Waarom heeft zijn moeder Rachel hem daar opgehaald? En waarom keert hij nu terug?

Vroegtijdig afgebroken

De bronnen van Yvonne stellen dat André voor de tweede keer zijn behandeling tegen een cocaïneverslaving heeft afgebroken. “BREAKING. André Hazes heeft zijn behandeling in Alicante in de afgelopen 24 uur voortijdig afgebroken”, schrijft de invloedrijke showkenner zojuist op Instagram.

Heel vreemd, vindt Yvonne het. “Het stond volgens mijn spion nog niet op de planning dat hij voor 1 november zou terugkeren. Dus na zijn afgebroken eerste opname in Malaga (zijn eerste verblijfplaats na aankondiging ‘burn out’) is nu ook de tweede voortijdig afgebroken Wat is hier nou weer gebeurd?”

Cokeverslaving

De vermeende cocaïneverslaving van André is overigens nog steeds niet bevestigd. De officiële lezing is nog altijd dat André een burn-out zou hebben. Het lijkt erop dat de Hazesjes daar niet meer op terug durven te komen, omdat er anders echt niemand meer is die hen nog gelooft.

Inmiddels beginnen ook de reguliere media hun twijfels te krijgen. “Er gingen lang geruchten dat hij in een afkickkliniek in Alicante zou zitten”, schrijft RTL Boulevard nu. En De Telegraaf: “Boze tongen beweren dat hij was opgenomen in een buitenlandse kliniek voor een cokeverslaving. Ook gaat het gerucht dat zijn relatie met Sarah van Soelen over zou zijn.”

‘Iedereen weet het’

Showbizzwatcher Farja Farvardin, beter bekend als Fawry Not Sawry, vindt het geestig dat de reguliere showmedia nog steeds niet hardop durven te zeggen wat het échte probleem van André is. “Hij had een ‘emotionele burn-out’, zei hij, maar we weten allemaal dat hij een verslaving heeft”, zegt hij vandaag op TikTok.

De terugkeer van André in Nederland zal vanavond ongetwijfeld een item zijn bij RTL Boulevard en Shownieuws, maar de kans dat zij wat smeuïgs te melden hebben is gering. Daarvoor kijkt men momenteel naar Yvonne.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Als André Hazes jr. daadwerkelijk een cokeverslaving heeft, is het dan beter om daar eerlijk over te zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen