Ondanks alles: Rogier zet ordinaire mediaruzie voort

Alsof we aan de goedkope vuilspuiterij van Martien Meiland aan het adres van zijn vroegere beste vriendin nog geen genoeg hadden, blijft ook collega-realityhystericus Rogier Smit flink rellen in de media. Het leek er even op dat hij bij zinnen was gekomen en het zwartmaken van zijn echtgenoot Frank Jansen had gestaakt, maar vandaag gaat hij vrolijk verder in De Telegraaf. ‘Rogier Smit: ’Qua komaf win ik het van Frank!’’, kopt de krant vandaag groots. Een behoorlijk ordinaire toestand.

Rogier blijft zich met groot geschut verdedigen tegen het beeld dat hij een ‘golddigger’ zou zijn. Hij wijst er opnieuw uitgebreid op dat Frank helemaal niet zo rijk is als veel mensen misschien denken.

De reality-engerd bitcht: “Ik weet niet hoe het komt dat iedereen denkt dat Frank een aristocratische achtergrond heeft. Misschien komt dat door zijn bekakte manier van praten en door het feit dat hij zich altijd rijker, duurder en belangrijker voordoet dan hij is. Maar Frank komt uit een doodgewone familie uit Rotterdam. En rijk is hij ook niet!

Sterker nog: Rogier stelt dat hij zelfs een hogere status heeft dan Frank. “Ik durf te zeggen dat ik het qua afkomst van Frank win. Ik kom uit een gegoed milieu. Mijn vader (83) was bouwkundig ingenieur.

Verder staat het nieuwste Telegraaf-artikel over dit RTL 4-duo vol met ‘inside information’ over het onhebbelijke gedrag van Rogier, die Frank ook privé niet correct zou behandelen. De vrienden van Frank zouden hem er al jaren op wijzen dat Rogier niet de juiste partij voor hem is.

Hoe deze ruzie ook afloopt, één ding is zeker: het is uitgesloten dat Frank en Rogier weer zo populair worden als voorheen. Met name Rogier heeft door deze rel de sympathie van veel kijkers verloren.

Frank en Rogier zijn morgen te zien in het programma Rooijakkers over de Vloer.

Lees ook:
Tv-carrière Frank en Rogier in gevaar: relatiecrisis (7 oktober)
RTL 4 houdt Frank en Rogier aan televisiecontract (8 oktober)
Wilfred Genee bevestigt: ‘Rogier is de weg kwijt’ (8 oktober)
‘Frank en Rogier krijgen 400.000 euro van RTL 4’ (14 oktober)
Weekblad Privé publiceert foto van Rogier zónder pruik (15 oktober)
Johan Derksen kotst op tv-stylist Rogier Smit (16 oktober)
Telegraaf basht Rogier, zet pruikloze foto nu ook online (19 oktober)
Spannend: RTL 4 filmt ruziënde Frank en Rogier (20 oktober)

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen