Spannend: RTL 4 filmt ruziënde Frank en Rogier

Voor het eerst sinds hun in de media uitgevente huwelijkscrisis, hebben RTL 4-realitysterren Frank Jansen en Rogier Smit weer met elkaar gepraat. Niet privé, maar in een Zoom-gesprek onder leiding van Art Rooijakkers. Hij gaat die beelden donderdag gebruiken in zijn programma Rooijakkers over de Vloer, waarin het duo centraal staat. De opnames waren reeds afgerond toen de heren ruzie kregen en Art zat daarom met een probleem: zijn aflevering was ineens ‘old news’.

Verslaggever Aran Bade: “Art heeft beide heren eerder geïnterviewd voor zijn programma Rooijakkers over de Vloer. Toen was het nog koek en ei, maar toen kwam die hele crash en alle sleaze en dirt in de media.”

Art heeft nu alsnog een afgerond verhaal geregeld. “Er is een Zoom-meeting geweest met een soort relatietherapeut en Art Rooijakkers“, zegt Aran. “Zojuist is er een Zoom-gesprek geweest met Frank in Zuid-Frankrijk en Rogier en Art in Nederland.”

Wat is het resultaat? “Of het zoden aan de dijk gaat zetten, gaan we donderdagavond zien in zijn programma, maar ik sprak Frank net en hij zei: ‘Er is nog wel een flink gesprek nodig om dit uiteindelijk weer goed te krijgen.’ Maar de eerste tekenen zijn er.”

RTL gaat er nog steeds vanuit dat de heren weer samenkomen. “Er is vanochtend een gesprek geweest met RTL en dat heeft RTL ook bevestigd aan ons, maar daar willen ze verder nog niets over kwijt. Ik denk dat ze heel blij zijn dat er sowieso een toenadering is, want de bom is echt ontploft.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen