Telegraaf basht Rogier, zet pruikloze foto nu ook online

Dat karma een bitch is, ondervindt RTL-realityster Rogier Smit momenteel aan den lijve. Hij heeft zijn man Frank Jansen zó onder de gordel besmeurd in de media, dat er allemaal krachten loskomen die hem niet zo gunstig gezind zijn.

Rogier Smit Foto: Michel Schnater, RTL

Niet alleen hebben bevriende BN’ers als Wilfred Genee afstand genomen van Rogier, maar ook zijn er nu insiders die foto’s van Rogier zónder pruik lekken naar de media. Vorige week stonden die alleen nog op papier, nu staan ze ook online.

Voor de pruikloze Rogier op een ‘EXCLUSIEVE PRIVÉ-FOTO’ moest men vorige week nog naar de kiosk, maar een tweede pruikloze foto is nu ook door De Telegraaf online gezet, weliswaar achter de betaalmuur. ‘Onherkenbare Rogier, ZONDER PRUIK!’, schreeuwt de kop.

Het is een schrikbeeld voor Rogier, die sinds hij een BN’er is niet meer zonder pruik op straat komt. “Op warme dagen in Zuid-Frankrijk, waar de twee een huis hebben in de buurt van Saint-Tropez, gaat het ding wel eens af maar alleen wanneer er slechts vrienden en geen toeristen in de buurt zijn“, weet de krant.

Hoewel De Telegraaf zich dus realiseert dat Rogier deze foto’s absoluut niet in de publiciteit wil hebben, pakt de krant er groot mee uit, tot een pushbericht aan toe.

Oordeel zelf… op deze nieuw opgedoken foto uit Frankrijk is Rogier te zien met zijn Frank – zoals bijna alleen hij hem kent.”

De pruikloze foto van Rogier circuleert inmiddels ook op Twitter.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen