Wilfred Genee bevestigt: ‘Rogier is de weg kwijt’

Wilfred Genee herkent het beeld dat de roem naar Rogier Smits hoofd gestegen is. Hij misdroeg zich laatst ook al in zijn show op BNR Nieuwsradio. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Frank Jansen heeft zijn aanzienlijk jongere partner vorige week verlaten vanwege een ernstige relatiecrisis. Die is volgens Frank ontstaan omdat Rogier zich vanwege de tv-aandacht heel anders is gaan gedragen. Het is Wilfred, die een goede relatie onderhoudt met Rogier, ook al opgevallen.

Rogier gaat niet helemaal lekker, aldus Wilfred. “Ik moet je eerlijk zeggen: Rogier is wel een klein beetje de weg kwijt. Een paar weken geleden was hij bij BNR te gast, samen met Frank, en toen was hij volkomen onhandelbaar.”

Hij merkt dat Rogier erg veranderd is door de tv. “Ik ken Rogier al een hele tijd, want hij komt uit Den Haag. Mijn vrouw kent hem wel goed en ik ken hem van feesten enzovoorts. Daar was hij altijd wel redelijk benaderbaar. Het is een heel aardige prima gozer, maar een paar weken geleden had ik een ander gevoel.”

Hoe ging dat dan precies? “Hij was onhandelbaar. Hij was redelijk opstandig. Er viel niet echt een interview te houden. Het was ook een heel gek interview. Frank was heel rustig. Ik vroeg ook of ze vaak ruzie hadden. Ze vertelden dat ze de hele dag ruzie hadden.”

Het laatste tv-optreden van Frank en Rogier in een live-programma was begin september in Koffietijd. Ook daar misdroeg Rogier zich: niet alleen kwam hij in een soort carnavals-outfit aanzetten, ook uitte hij kritiek op het decor.

Foto: RTL, SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen