Robert ten Brink vergeet natte verf tijdens tv-interview

Robert ten Brink vergat gisteren tijdens zijn eerste tv-interview als bejaarde man – hij vierde zijn 65ste verjaardag – dat zijn deurpost nog nat was van het schilderen. Dat was te zien in de uitzending van RTL Boulevard. Verslaggever Aran Bade zocht Robert op om hem te feliciteren en de televisiemiljonair leunde daarbij de hele tijd met zijn arm tegen de deurpost aan. Die deurpost was echter net geschilderd en dus nat. Pas aan het eind van het gesprek kwam de presentator daar achter.

Robert vertelde eerst uitgebreid over zijn ouderdom. “Ik voel me eigenlijk 52 en geen 65. Dat is altijd zo’n leeftijd geweest je hele leven dat je denkt: dan ben je wel heel oud. Je gaat je ook afvragen van: hoe lang heb je nog? Het is niet zo dat er nog 65 jaar bijkomen. Laten we dat maar even vooropstellen.”

Ook werd Robert nog even gevraagd naar de kerstspecial van All You Need Is Love. Gaat die door ondanks corona? “We hebben allerlei scenario’s klaarliggen en net als iedereen weten we niet wat er komen gaat, wat er kan en mogelijk is. We gaan wel proberen een uitzending te maken, maar we weten nog niet op welke manier. We gaan er alles aan doen om het voor te laten gaan.

Toen Robert een stap naar achter deed, merkte Aran de witte verf op de mouw van Roberts colbert op. “Ooohhh!“, riep Aran.

Robert daarop: “Hueueueuee!

Aran: “Ooooh neee!

Robert: “Ooh mijn god!

Aran: “Robert heeft aan de deur gezeten!

Robert: “Oooooh! Ik krijg op de kop van mijn schilder! Alles is nat!

Presentatrice Marieke Elsinga schrok van de commotie in het item: “Oooh, z’n goede goed! Ik dacht: wat gebeurt er nou? Ik dacht: iets met die champagne, maar het was de verf en lak.”

Gastheer Luuk Ikink: “Ja, kennelijk is de boel geschilderd daar.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen