‘Frank en Rogier krijgen 400.000 euro van RTL 4’

Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) krijgen 400.000 euro per jaar betaald voor hun programma’s op RTL 4. Dat heeft Weekend-baas Bart Ettekoven gisterenavond gezegd in Shownieuws. Vlak na hun overstap van SBS 6 naar de commerciële concurrent, zijn Frank en Rogier in een relatiecrisis beland waardoor hun tv-carrière aan een zijden draadje hangt. RTL probeert te redden wat er te redden valt. “Boze tongen zeggen dat hij echt niks meer mag zeggen van RTL.

RTL heeft flink geïnvesteerd in het tweetal. “RTL heeft zo veel voor die mannen betaald en dan gaan ze nu rollend over straat. Dat is vreselijk“, zegt Albert Verlinde.

Hoeveel dan? Bart weet het: “Ja, naar verluidt zo’n vier ton en het zou natuurlijk wel zuur zijn dat je ze net binnen hebt deze twee kijkcijfergiganten en dat nu al het doek moet voelen. Het is toch wel handig als ze dat programma samen blijven maken. Dat is toch wel de kracht van de show, zal ik maar zeggen.”

Gelukkig hebben Frank en Rogier ook nog andere inkomstenbronnen. “Ze wonen in een groot appartement in Den Haag. Een dubbel appartement, ik ben er weleens geweest. Het onderste gedeelte ervan gaan ze nu verhuren. Dat is vandaag op een woningsite terechtgekomen.”

Wat vangen ze daarmee? “Dat kost 1.250 euro per maand en dan heb je 80 vierkante meter, twee badkamers en twee slaapkamers, maar wel twee kibbelende nichten boven je.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen