Weekblad Privé publiceert foto van Rogier zónder pruik

Het RTL 4-duo Frank Jansen en Rogier Smit ligt rollebollend in de kiosk en dat lokt flink wat ramptoeristen uit. Met name Rogier is de sjaak: meerdere BN’ers zitten inmiddels in het kamp-Frank en ook de publieke opinie lijkt zich enigszins tegen hystericus Rogier te keren. Eén van zijn haters heeft nu een foto van Rogier zónder pruik naar de Privé gestuurd en het weekblad besloot te publiceren. Rogier is deze week in het tijdschrift te zien als een kalende man met flinke inhammen.

De Privé pakt er flink mee uit. ‘Uniek beeld, zonder pruik!’, staat er bij de exclusieve foto. “Vrienden uit Den Haag herinneren Rogier nog uit de tijd dat hij soms mét en soms zónder haarstuk de deur uitging“, staat erbij te lezen.

Sinds Rogier een tv-ster is, loopt hij echter nóóit meer rond zonder pruik. “Op deze EXCLUSIEVE PRIVÉ-FOTO – volgens ingewijden pakweg twaalf jaar oud – poseert Rogier nog zonder pruik met Frank en met een collega uit modezaak Mulberry, waar hij toen in Den Haag werkte.

Het is een unicum, aldus Privé. “Slechts weinig mensen zagen hem sindsdien zo.

De bladen zijn vol op de relatiecrisis van Frank en Rogier gedoken. De Story is de enige die Rogier te spreken kreeg. Hij bekent Frank te hebben afgeluisterd met zijn telefoon, terwijl hij zijn interview met Privé hield. Daarom was hij zo boos en heeft hij hysterisch allemaal rekeningafschriften en foto’s van Frank openbaar gemaakt, zegt hij.

Rogier: “Ik deed het uit emotie en woede, zeg maar gerust in een vlaag van verstandsverbijstering. Mijn moeder belde me ook en zei: ‘Lieverd, zo ben je niet opgevoed.’ En daar heeft ze gelijk in. Maar weet je; ik was zo gekrenkt.

Sinds hun geruzie in de media hebben Frank en Rogier elkaar niet meer gesproken. Frank zit nu in Zuid-Frankrijk en Rogier is bij Rachel Hazes ingetrokken.

Foto: Michel Schnater, RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen