Tv-carrière Frank en Rogier in gevaar: relatiecrisis

De tv-carrière van het RTL 4-duo Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) is in gevaar. Ze zitten in een relatiecrisis en halen op een Rob de Nijs en Belinda Meuldijk-achtige manier naar elkaar uit in de showpers. Dat is te lezen in weekblad Privé. Het tijdschrift pakt deze week groot uit met een artikel, waarin de twee een ruzie uitvechten. Rogier deelt daarbij zelfs bankafschriften om aan te tonen dat Frank helemaal niet zo rijk is als hij beweert. “Het moddergooien is begonnen“, kopt Privé.

De twee wonen momenteel niet samen: Frank is naar Frankrijk vertrokken, terwijl Rogier is achtergebleven in Den Haag. Het grote twistpunt tussen de twee is dat Frank vindt dat de roem Rogier naar het hoofd gestegen is.

Frank: “Rogier is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogiers houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen!

Sterallures

De laatste tijd heeft Frank veel reacties gekregen op Rogiers houding in hun RTL 4-programma. “Er is mij meerdere malen gezegd dat ik niet zo over me heen moet laten lopen.

Zelfs het productieteam heeft volgens Frank ingegrepen. “De regisseur van ons programma heeft op zeker moment de opnamen zelfs stilgelegd om met Rogier over zijn houding te praten. Ook zij vond dat hij moest inbinden.”

Fraude

Rogier slaat in het acht pagina’s tellende artikel in Privé keihard terug naar Frank. Daarin roept hij onder meer dat Franks neef net drie jaar in de gevangenis heeft gezeten en dat Franks broer failliet is gegaan. “En hij licht de boel op. Dat heet fraude.

Ook overlegt hij de Privé allemaal rekeningafschriften om Franks ‘façade’ aan te tonen. Rogier komt naar eigen zeggen met een boek. “Iedereen moet de hele waarheid weten.

RTL-exit?

Betekent dit dat Frank en Rogier vlak na hun overstap van SBS 6 naar RTL 4 van de buis verdwijnen? Frank: “Ik vraag me af hoe het met ons programma verder moet. We hebben met RTL een sluitend contract voor drie jaar afgesloten en ik weet niet of we daar onderuit kunnen. Ik zou het jammer vinden.

Meer leest u op de website van De Telegraaf.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen