RTL 4 houdt Frank en Rogier aan televisiecontract

RTL 4 houdt Frank Jansen en Rogier Smit aan het driejarige tv-contract, dat ze een jaar geleden tekenden na hun vertrek bij SBS 6. Dat heeft de zender laten weten via clubhuis RTL Boulevard. Frank en Rogier gaan rollebollend over straat voor het oog van de media: ze zitten in een relatiecrisis. En dat terwijl ze bij RTL een aardig scorend programma hebben lopen: Frank en Rogier Checken In. De zender gaat er vooralsnog gewoon vanuit dat de twee daarmee doorgaan en zich aan hun contract houden.

Boulevard-verslaggever Aran Bade: “RTL heeft vandaag aan ons laten weten dat zij hen aan hun contract houden en ook een tweede seizoen gaan maken. Maar goed, als je niet met elkaar praat is het heel lastig.”

Toch lijkt hun huidige ruzie wel behoorlijk heftig. “Dat gevoel heb ik ook. Ik betwijfel heel erg of dit goed gaat. Normaal kibbelen ze op tv en zien we dat ook voor de camera’s, maar nu gaat het echt via de media en dat is nieuw.”

Aan de andere kant zien ze volgens Aran ook in dat ze veel geld verdienen bij de televisie. “Ik denk dat hun contract de relatie ook overeind houdt. We hebben ook dingen gehoord dat het al een tijdje niet goed gaat tussen de twee. Het botert niet.”

Het is heel spannend hoe dat de komende periode verdergaat. RTL heeft er een zware dobber aan om die twee weer samen op een camera te krijgen.”

Peter van der Vorst

Weekend-baas Bart Ettekoven zei later op de avond in Shownieuws dat RTL het duo echt niet aan het contract gaat houden, als ze elkaar niet meer kunnen luchten of zien.

Bart: “Als zij geen duo meer zijn, dan gaat Peter van der Vorst natuurlijk niet zeggen: ‘Het maakt me niet uit, jullie zullen nog twee jaar door moeten.’ Ik denk ook niet dat het zo’n vaart zal lopen, want beide heren verdienen natuurlijk ook heel mooi aan het RTL-contract.”

Zelf laat RTL weten: “De afleveringen van Frank & Rogier Checken In zijn allemaal opgenomen. Dit heeft geen gevolgen voor hun werkzaamheden bij RTL. Wij hebben nieuwe programma’s met Frank & Rogier in voorbereiding. Daarover volgt op een later moment meer informatie.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen