Vooravond-kijkers tiet-shamen Esmée van Kampen

Het is voor Esmée van Kampen te hopen dat ze gisteren na haar optreden in De Vooravond niet op social media heeft gekeken, want daar kreeg ze er behoorlijk van langs vanwege haar uiterlijk. Dat is te volgen op Twitter. Tv-vrouwen krijgen het altijd al zwaar te verduren op de sociale media, maar als je een maatje meer hebt of een uitdagend decolleté al helemaal. Juist om die redenen werd Esmée flink afgekraakt. En dat terwijl ze alleen maar leuk kwam praten over het succes van Omroep MAX.

Veel kijkers vonden dat je te veel tiet zag bij Esmée. “Die Esmee…kan toch niet!“, merkte ene Jaap op. En Edwin: “Waarom moet die tietenkast nou zo in de uitverkoop, mevrouw Jumbo?

Diana vond het er een beetje ordinair uitzien .“Vind Esmee van Kampen vaak leuk uit zien. Maar deze kledingstuk vind ik minder. Had dan een hempje onder gedaan.

Kijker Collin vroeg zich af of hij naar De Vooravond of De Voorgevel keek. En Paul: “Ben ik de enige die afgeleid wordt door het décolleté van de dame in de groene jurk?

Ook Anne was afgeleid: “Esmee van Kampen, ik hoor helemaal niet wat je zegt. Ik zie alleen die borsten!

Dida begrijpt er niks van dat mensen zich zo drukmaken om haar borsten. “Tjonge jonge, allemaal zeuren over de borsten van Esmee. nog nooit borsten gezien mensen? Stel je toch niet zo aan en doe niet zo ontzettend bleu.

Er waren ook gemene mensen die Esmée aanvielen op haar mollige voorkomen. “Jezus, die dikke past niet eens op mijn beeedbeeld tv! Zorg een beetje voor jezelf!“, riep Bram.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen