Theo Hiddema steekt hand uit achter schermen Op1

Forum voor Democratie-ster Theo Hiddema heeft zich dinsdagavond vergaloppeerd achter de schermen van Op1. Hij stak zijn hand uit naar politiek journaliste Marloes Lemsom. Dat onthulde ze in de uitzending op NPO 1. Theo vertelde in de talkshow dat hij niet zo’n moeite heeft met de coronaregels, omdat hij van zichzelf al een vrij teruggetrokken persoon is. “U geeft toch nog wel handen? Want toen ik u net zag, toen zei u: ‘Hallo’“, zei Marloes, terwijl ze haar hand uitstak.

Theo gaf dat toe: “Ja, dat heb ik nou. Naarmate je je afzijdig houdt van je menselijke soort, dan ben je heel kieskeurig in de mensen die je wenst te begroeten. Dat doe je dan ook heel hoffelijk, snap je? Dat leer je niet af.”

Marloes: “U houdt zich niet aan de 1,5 meter dan of wel?

Theo: “Nou, soms schiet ik in de reflex en dan geef ik u een handje. Dat kan gebeuren.”

Op1-host Tijs van den Brink: “Dat kan gebeuren, maar de leider van uw partij doet dat ook. Hoe moeten we dit zien?

Daarop waren beelden te zien van Thierry Baudet die zich nogal amicaal gedroeg in een groep mensen. Theo: “Nee, daar heb je het nou weer. Hij heeft een warm mensenhart en hij zoekt verbinding.”

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen