Theo Hiddema steekt hand uit achter schermen Op1

Geplaatst op wo 02 sep 2020 om 11:00

Forum voor Democratie-ster Theo Hiddema heeft zich dinsdagavond vergaloppeerd achter de schermen van Op1. Hij stak zijn hand uit naar politiek journaliste Marloes Lemsom. Dat onthulde ze in de uitzending op NPO 1. Theo vertelde in de talkshow dat hij niet zo’n moeite heeft met de coronaregels, omdat hij van zichzelf al een vrij teruggetrokken persoon is. “U geeft toch nog wel handen? Want toen ik u net zag, toen zei u: ‘Hallo’“, zei Marloes, terwijl ze haar hand uitstak.

Theo gaf dat toe: “Ja, dat heb ik nou. Naarmate je je afzijdig houdt van je menselijke soort, dan ben je heel kieskeurig in de mensen die je wenst te begroeten. Dat doe je dan ook heel hoffelijk, snap je? Dat leer je niet af.”

Marloes: “U houdt zich niet aan de 1,5 meter dan of wel?

Theo: “Nou, soms schiet ik in de reflex en dan geef ik u een handje. Dat kan gebeuren.”

Op1-host Tijs van den Brink: “Dat kan gebeuren, maar de leider van uw partij doet dat ook. Hoe moeten we dit zien?

Daarop waren beelden te zien van Thierry Baudet die zich nogal amicaal gedroeg in een groep mensen. Theo: “Nee, daar heb je het nou weer. Hij heeft een warm mensenhart en hij zoekt verbinding.”

Foto: NPO
25 Reacties op “Theo Hiddema steekt hand uit achter schermen Op1”


 1. Minder of Mirjam (de echte)

  Net als Ferd ook hij naar het bejaardentehuis. Neem Baudet ook mee.

  Iedereen die niet weet hoelang 1,5 meter is, is een aso.

 2. Frans

  Ouwehoeren is troef.

 3. Ron

  Dit hele land gaat kapot aan het shamen van elkaar. Dat hele voorval met die Grapperhaus is verwerpelijk maar dat is nu eenmaal hoe we nu in die hele 1,5 meter samenleving zitten. Dan krijg je deze nare, naar elkaar wijzende situaties die alleen maar voor meer irritatie en agressie zorgen. Daar moeten we echt van af, nu!
  Doe zoals in Frankrijk, gewoon 1 meter afstand. Dat is veel beter te hanteren. Maar het liefs die afstand regel helemaal over boord, maar als ze dan toch willen dat je afstand houdt doe het dan gewoon 1 meter. Dat is ook zoals de WHO het voorschrijft mind you.

 4. De Amsterdamse wortels zijn VI-King wortels (Tribe of Dan)

  Ik stem voor de 1,5 decimeter afstand. Die is Nog makkelijker te handhaven.

 5. Jantje met de pet

  Ze houden ook geen zetel over in de peilingen.

 6. Jantje met de pet

  Ron, een meter mag in veel landen.

 7. Daaron-Vex

  Daarop waren beelden te zien van Thierry Baudet die zich nogal amicaal gedroeg in een groep mensen. Theo: “Nee, daar heb je het nou weer. Hij heeft een warm mensenhart en hij zoekt verbinding.”

  Verbinding? Thierry Baudet? Wat een grap!

 8. G.ossip

  Hiddemeister is geniaal,tijdens een debat slaat hij ze allemaal met hun bedrog,leugens om de oren,sommige politici bibberen al als Theo naar de microfoon loopt,vandaag ook weer op NPO politiek een debat en vanmiddag moet Grapperchenko zich verantwoorden,ik ga puur kijken om te zien en te horen hoe hij zich eruit kletst.

 9. chris?

  Hiddema kan dus nu moeilijk kritiek hebben op Grapperhaus

 10. Wilfred Degens

  @Frans 11.04u,
  Mensen met zeer weinig hersencellen noemen mensen die wel wat te vertellen hebben altijd ouwehoeren. Kun jij niets aan doen.
  Hiddema, een man die weinig op heeft met het mensdom in het algemeen kan ook hoffelijk blijven zonder lijfelijk contact bij het kennismaking groeten. Wel eens in Azië geweest? Die meest achterlijke ellebogen groet laat pas duidelijk zien hoe hersenloos die sukkels geworden zijn door al hun gesnuif en geslik van verdovende middelen. 2x lengte van gemiddelde bovenarmen is maximaal 1 meter, echter de gezichten komen veel te dicht bij elkaar om verantwoord te zijn tegen elkaar besmetten. Ellebogen groet is voor onvervalste imbecielen. De Aziatische groet is maximaal hoffelijk, beschaafd en intelligent.

 11. Jantje met de pet

  Mensen met zeer weinig hersencellen kunnen niet in de politiek.

 12. Jantje met de pet

  Theo Hiddema en Thierry Baudet ze plakken de ene leugen aan de ander vast.

 13. Jantje met de pet

  Hetzelfde in In Amerika hebben ze twee oude half dementerende presidentskandidaten.

 14. Frans

  Wilfred, Je voelt je nogal aangesproken over dat geouwehoer. Dat heet zelfreflectie.

 15. Tycho Graagnat

  Oohh watt Erugggghh

 16. G.ossip

  @Jan met de pet,jij steunt zeker Rutte die vandaag de extremisten KOZP op het Catshuis ontvangt en BLM,dat vieze zooitje krijgt de kans om alles te bevuilen en ik weet zeker dit gaat de VVD flink wat stemmen kosten en terecht.

 17. Jantien Visser

  OOOHHH wat verschrikkelijk dat je zomaar je hand uitsteekt! Wat een hysterische maatschappij krijgen wij onderhand. En het dan ook nog specifiek gaan benoemen dat Hiddema zijn hand uitstak (Klikspaan noemden wij dat vroeger) en als hij dat vorig jaar niet gedaan en was zo verder gelopen had een ieder geroepen dat ie een boerenpummel was die niemand een hand wilde geven!

 18. Herman

  Wat is Marloes toch een heerlijk mens om aan het werk te zien. Niet alleen omdat ze deskundig is en ontwapenend, maar vooral omdat ze, in tegenstelling tot de meeste anderen op tv die alleen maar berekenend uit hun brein spreken, zij tevens uit haar hart spreekt. Ze is zo echt als maar kan.

 19. Sender

  Jantien Visser,

  Die hysterie is veroorzaakt en was juist de bedoeling. Ook onderdeel van het ‘verdeel en heers’…zoveel mogelijk. Ontmoedig het contant betalen en zie het werkt. Het enige geld dat nog wordt opgenomen bij de pinautomaat is dat van een ramkraak. Nog een paar zo en het kan weg. En dan kunnen ze alles checken wat je koopt en doet. Elk pakje boter. Rijke , westerse landen moesten iets doen aan hun ooit zo riante pensioenpotten en uitbanning contant geld van de EU ( lees lagarde) en de grote massa laat zich onder het mom van corona alles opnaaien. Mijn god neem je eigen beslissingen en zeg in de winkel dat ze hun zooi mogen houden als de keuze voor jou wordt bepaald.

  En dan nog even terug naar Peppie en Kokkie gisteravond ( Persco). Enkele weken terug, opnieuw alarm. Gisteren sprak peppie weer een beetje ernstige en zalvende woorden en ja hoor we nemen iedereen mee in het proces. Jongeren uitgenodigd, Arten buiten het OMT. Allemaal voor de buhne. Er was al lang eerder een brief van doktoren richting het kabinet gegaan waarin ze nietsverhullend maar bezorgd spraken over de aanpak van het kabinet over het beleid rondom corona.
  Peppie refereerde ook nog aan de strengheid van andere landen soms, en dat het hier dan toch wel mee was gevallen.
  Beste mensen, de VVD zakt en zakt in de peiligen en dat weet Rutte maar al te goed. Daarom gisteren die schertsvertoning. Om te lachen gewoon.
  Ik voel mij een beetje de recensent die schrijft over de voorstelling die hij bezocht maar waar hij achteraf toch spijt van heeft en die drie tientjes beter in zijn zak had kunnen houden en zijn avond beter had kunnen besteden.

 20. Jantien Visser

  @Sender wat ben ik het met je eens. Maar de domme meerderheid heeft zelf geen kritisch denkvermogen meer en laat zich alles aanpraten. Voorbeeldje: we ontsmetten winkelkarretjes braaf met doekje en gel. Dan krijg je geen corona, toch? Maar ze vergeten dat iedereen dat flesje gel beetpakt!

 21. azijnzeiker

  Even een rechtse mening voor Sender, het zou je meer sieren als je zo iets typte toen de VVD nog op 41 zetels stond, toen durfde je het niet aan.

 22. darius

  Het item waar de uitlating van Ali B, homo’s zijn flikkers, werd bekritiseerd vond ik wel boeiend. Dat Arie Boomsma opriep dat Ali moet worden ontheven van al zijn reclamebaantjes en dat zijn zendermanagers zich moeten distantieren van zijn uitspraken.

 23. Annoniemus

  Hiddema die een Grapperhausje doet moet kunnen , Grapperhaus mag het ook !

 24. ano@niem.nl

  Het vaccin moet aan de man. Zelfs een dubieuze enquete gisteren hierover of men wou vaccineren. Het overgrote deel van mijn leef- en werkomgeving laat zicht niet vaccineren. Dus hoe ze aan die uitslag zijn gekomen.

 25. Henk

  Het is een heel verschil of dat je het Corona beleid uutdraagt of dat je de corona een” poppenkast” vind wat FvD uitspreekt, ik houd mij ook niet aan die regels om de Corona poppenkast leugens uit te dragen, en met mij veel meer niet, dus het FvD en PVV mooeten zich niet aan de Corona regels houden, zeker niet in een Tweede Kamer, want dat doen die andere ook niet, maar dat proberen ze stiekum en geheim te houden, zij weten dat corona een 100% leugen is en dat je niemand besmet of ziek maakt!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.