Clubs blijven dicht tijdens midlifecrisis Ronald Molendijk

Geplaatst op wo 02 sep 2020 om 11:45

Al maanden zit Ronald Molendijk te morren aan de desk van Shownieuws dat er van alles weer open mag, behalve de clubs en discotheken. Gisteren kwam het hoge woord eruit bij minister-president Mark Rutte: dit type horeca blijft voorlopig ook gesloten in de strijd tegen het coronavirus. Het komt voor Ronald en zijn dj-maatje Erland Galjaard op een wel heel ongunstig moment, omdat ze nog steeds middenin hun midlifecrisis zitten. Ronald is dan ook behoorlijk over de zeik.

Ronald heeft het echt een beetje gehad. “Ik vind het ronduit belachelijk eigenlijk. Het OMT stoelt dit beleid op dat het in het buitenland vaak mis is gegaan, bijvoorbeeld aan de Griekse kust. Maar als we de Albert Heijn en sportscholen kunnen uitleggen dat we afstand moeten houden, dan kun je tegen clubeigenaren ook zeggen: ‘Normaal mogen er 1.000 mensen naar binnen, nu 500, met inachtneming van de regels’”, briest hij.

Collega Evert Santegoeds: “Maar bij clubs zijn wel meer drank en drugs in het spel dan bij Albert Heijn.”

Ronald: “Prima, maar dan nog steeds.”

En Albert Verlinde: “Als je zo’n horde van 400 of 500 man in je club hebt staan en je weet niet wat ze op het toilet allemaal gepakt hebben en wat ze gezopen hebben en het gaat los, dat is toch niet te handhaven?

Ronald: “Voorlopig hoor ik dat we het met z’n allen samen moeten doen en dan denk ik: de hele tijd wordt de dancemuziek en de entertainmentindustrie separaat gezet. Er wordt de hele tijd gezegd: ‘Pas als er een vaccin is, kunnen we weer.’”

Laten we het gewoon eens proberen. We zitten nu onder de 1 met dat cijfers dat zo belangrijk is en ik heb de hele tijd het idee dat de mensen die in de dance-industrie werken niet voor vol worden aangezien. Alsof wij, de clubs, de festivals, niet een regel kunnen introduceren.”

Het is echt een schande wat er allemaal gebeurt, vindt Ronald. “Ik heb niet eerder meegemaakt in de historie dat je niet mag dansen.”

Foto: SBS
37 Reacties op “Clubs blijven dicht tijdens midlifecrisis Ronald Molendijk”


 1. Minder of Mirjam (de echte)

  Was een discussie op top niveau.

 2. Norvo

  Schaterlach om die kop. Ook boven het artikel.

 3. Nadege

  Vent is zo dom, voegt helemaal niets toe. Overbodig en afvoeren!

 4. Xavier

  Mede danzij hem worden de mensen in de entertainmentindustrie niet serieus genomen. (behalve door Ali B. die neemt iedereen serieus).

 5. Xavier

  danzij = dankzij

 6. Blinde Herdershond

  ‘Pas als er een vaccin is, kunnen we weer.’”

  Tja, daar denken onze koning en minister Grapperhaus toch iets anders over. Die staan nog gewoon in standje ‘oude normaal’, en maken zich nergens zorgen over.
  Maar de clubs blijven dicht, want killervirus.
  Mhm.

 7. Lilly Labiamus

  Arme meid. Kan ze geen plaatjesdraaien in een verzorgingstehuis? De bewoners zijn er toch doof.

 8. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Al die junkies in die danstenten zijn een makkelijke prooi voor virusverspreiding. Heel goed dat ze die kelders voorlopig dicht houden.

 9. Wanny

  Ieder weldenkend mens snapt dat in deze gelegenheden de regels niet gevolgd gaan worden, dus heel verstandig om dicht te houden.

 10. Minder of Mirjam

  Ik zit te gieren om dit artikel. Het is een waarheid als een koe dat GALjaard en Molendijk in een enorme midlife crisis zitten, alleen durft niemand (behalve MC natuurlijk) te zeggen.

  Prachtig artikel.

 11. b

  Narcist , egootje , naief allemaal van toepassing op deze graftak.

 12. maandag

  Lees ik dat nou echt? Ronald Molendijk (55 jaar) is helemaal sip en treurig omdat hij even in een pandemie crisis niet in een club kan dansen?…. hou toch op man!

 13. Respect ✌️

  Molendijk _de ‘man’ die steeds oproept om zoveel mogelijk illegale feesten te houden, hij heeft duidelijk veel te veel drugs gebruikt in zijn leven en is net even te veel op die irritante kop geslagen.

 14. ome H

  Heeft hij niet in de gaten dat iedereen hem een ontzettende droplul vind?

 15. Henk

  Deze man spoort echt niet… wat een enorme sukkel

 16. MC bezoeker 36

  Goede reden om de deuren voorlopig dicht te houden.

 17. Garry glamour

  Hoe zielig wil je het hebben , 2 bejaarden ( Galjaard en Molendijk) die zielig zijn omdat ze geen plaatjes kunnen draaien .
  Terwijl er mensen worden ontslagen , die zich jarenlang uit de naad hebben gewerkt , zit azijnzeiker Molendijk te pratten , goh wat heb ik zwaar .
  Meneer verdiend bakken met geld , dankzij Erland en nog is het niet genoeg .
  Het feit dat dit soort types bij SBS 6 werkt zegt alles over deze zender . Ga jullie schamen .

 18. My first sony

  Lekker blijven oefenen

 19. Karel de Grote

  met die enorm onaangename Beavis & Butt-head bakkes

 20. Een ander geluid

  Waarom vraag zo’n verslagever niet aan Hugo de Jonge. U gokt op een vaccin, maar wat als deze er niet komt. Gaat u ons dan 10 jaar op 1,5 meter houden met bv clubs dicht en geen grote evenementen.
  Dat was voor mij de vraag geweest.

 21. Dick Tatuur

  Eindelijk wat tegengeluid op de tv. Iedereen weet dat die anderhalve meter samenleving niet werkt. Sinds april is het ziekenhuis behoorlijk leeg, de topdrukte heeft maar drie weken geduurd. Moet daar alles voor op slot?

 22. Bep

  Hahahaha,
  Erland en Ronald komen nooit meer uit hun crisis.Heerlijk.

 23. Sip

  Ik vind die Molendijk zo’n sukkel.

 24. Abij

  Iedereen krijgt wat hij verdient, ook die achterbakse Molendijk, klagen en bakken met geld hebben wat al eerder gezegd is er zijn zoveel mensen die op straat staan en geen kruiwagen hebben als Galjaard!

 25. robert

  Oudere jongere Molendijk probeert wat Arie Booms voor fitness doet. Molendijk weet als geen ander dat het met drank, drugs, zweten, vrijen en dansen gewoon niet kan in clubs en op indoor venues. Ik vind het ook niet leuk, maar weet niet hoe wel.

 26. Ron

  Het is een staatsidiootje deze Ronald, maar hij heeft wel gelijk in deze. Het is niet meer recht te praten deze ridicule maatregelen.

 27. Stekker

  Ronald molendijk mag geen plaatjes draaien.
  Hij mag alleen de stekkers in de stopcontakten doen.
  Dit heeft hij momenteel redelijk onder de knie.

 28. WEST*

  heel goed, geen gedonder s`nacht`s in het uitgaans leven, en ook eens goed voor de jeugd die om 12 uur snachts in hun bedje horen te liggen!
  als ik om 3uur snachts op mn 18e jaar thuis durvde te komen , kreeg ik een oorvijg van mn vader , een een week huisarrest , zo ging dat in mijne tijd

  hier heerst ,orde en disipline ,normen en waarden Dat hing bij ons aan de keukendeur !
  Ja toen had je nog geen kookeiland ,

 29. Lies

  Ronald is een geweldige DJ en heeft er heel veel verstand van, leuke en grappige man en ziet er ook nog goed uit!

 30. Rutger

  Wat een walgelijke vent, waarom is hij nog op TV? Verschirkkelijk!!!

 31. Lies 2

  Lies,gaat het met je????

 32. Lies

  21.00 Gaat het wel met jou dat je niet eens met je eigen gebruikersnaam durft te reageren ?!( Slappe Laffe Hap)

 33. Dorine

  Dit trieste type in de penopauze staat al maanden te pruilen in een programma die hij verbaal, maar vooral non-verbaal staat af te zeiken. Terwijl hij daar slechts alleen staat om met onredelijke argumenten zijn baantje als overjarige DJ te verdedigen. Ondertussen daar wel zijn zakken staat te vullen. Pruilend omdat de mannetjes tijdens hun midlifecrisis hun uitlaatklep in de clubs missen, waar zij naar jonge meisjes kunnen gluren. Met argumenten dat het zogenaamd een algemeen belang dient. Nou deze man pleit slechts voor eigen parochie en denkt dat de goegemeente gek is en dat niet doorheeft.
  Alleen een man met weinig nivo staat zich op deze wijze constant te profileren en te positioneren. Zal als puber weinig in te brengen gehad en probeert het nu in te halen.
  Wat zal RTLblv blij zijn dat ze deze man kwijt zijn!!

 34. Stekker

  Lies alles goed met je, toch niet aan de Coke !!??
  Ronald heeft er verstand van !!!!!!???
  Heeft hij zeker een hersen transplantage gehad.
  Ronald heeft evenveel hersenen als een luchtbalon.
  Komt alleen lucht uit !!!!! Sorry Lies

 35. Dopey Sikkema

  Buiten een paar optredens op schoolfeesten en bazars is er eigenlijk geen relevante hit of song doorgedrongen bij het publiek. Zijn grote maat erland mag hij wel gied mondeling bedanken voor al deze privilege’s!

 36. Dopey Sikkema

  ‘Ronald weet wat hij wilt, hij zal me nooit van achteren pakken, nooit! Aldus een dolgelukkige erland.

 37. Anoniem

  Mr. Nobody

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.