Sander Schimmelpenninck vindt GeenStijl truttig

Geplaatst op zo 06 sep 2020 om 10:15

Sander Schimmelpenninck vindt dat de opiniesite GeenStijl een beetje aan het vertrutten is. Dat laat de alfakakker weten in een bericht op Twitter. De afgelopen maanden lijkt Sander niet helemaal lekker in zijn vel te zitten, want hij zit werkelijk tegen alles en iedereen aan te schoppen. GeenStijl zette vorige week alle uitbarstingen van Sander op een rij en dat leidde tot een artikel waar je blauwe scrollvingers van krijgt: de opsomming was onuitputtelijk. Zelf vindt Sander het maar truttig.

Sander begrijpt niet waar GeenStijl zich zo druk om maakt. “Het ‘tendentieuze en onnodig kwetsende’ Geenstijl dat een lijstje maakt met mijn creatieve sneertjes en daar ‘droevig’ van wordt, is ook wel bewijs van de totale vertrutting van Kleinburgerije.

Hij vindt het sowieso vreemd dat men steeds zo op zijn achterste benen staat om zijn uitspraken. “Afzeiken op Geer & Goor niveau vinden we lachen, maar écht harde of scherpe kritiek liever niet. Moet wel gezellig blijven.

De Quote-baas stopte vorige week met de presentatie van Op1, omdat hij als hoge Op1-boom wel heel erg veel wind ving. Hij lag met name onder vuur omdat hij prinses Alexia (15) een ‘lekker’ prinsesje noemde.

Media en BN’ers die kritiek op hem uitten, werden door Sander ‘domrechts’ genoemd.

Lees ook het GeenStijl-artikel Lijst. Sander Schimmelpenninck maakt vrienden.

Foto: NPO
41 Reacties op “Sander Schimmelpenninck vindt GeenStijl truttig”


 1. Sjaak echt

  Waarom krijgt Pedo Schimmelpenninck nog een podium?

 2. Umfufu

  Tsja.

  Nu maar hopen dat Geen Stijl dit aandacht zieke mannetje (ik houd niet van verkleinwoorden, maar ja, een meter achtenvijftig, dan moet je wel) niet beloond met (wederom) een heel artikel.

 3. Umfufu

  …. of beloont, het is nog vroeg.

 4. Pettie Fart

  GeenStijl is altijd al een infantiele bedoening geweest met eens in de zoveel jaar dan eindelijk een opzienbarend doch matig artikel. Een site voor brugpiepers die ineens stoer willen doen omdat ze zelfstandig met de fiets naar school mogen. Meer is het niet en het zal ook nooit iets worden met GS.

 5. Geox

  GeenStijl is één van de weinige onafhankelijke media-uitingen in dit land.
  Zo’n medium moeten we koesteren. Heel erg koesteren in deze tijd waarin 99% van de media precies hetzelfde gewenste geluid laat horen.
  Ik doneer dan ook regelmatig geld aan die site.

 6. Meneer Poppe en het gedoe

  Geenstijl is inderdaad aan het vertrutten en loopt financieel gezien vermoedelijk op zijn laatste benen. Er zijn nauwelijks nog serieuze adverteerders op de site te zien. Zij bedelen voortdurend om maar betalend lid te worden. En sinds kort is de site nieuwnieuws opgetuigd met louter opgewarmd oud nieuws. En met de haast blinde adoratie van Hans Teeuwen trek je ook geen horde”clickies”. Net zo min als de ijverige “Joris” waar je alleen maar jaknikkende reaguurders overhoudt.

 7. Umfufu

  @Pettie Fart

  Daarom bestaan ze ook nog “maar” sinds 2013.

 8. Sjonnie van de Leg

  Probeer dat blaadje nou maar vol te krijgen met rijke dikzakken die hun dure klokjes, wijven, auto’s en zonnebank harses aan het patsen zijn! Fortuin gemaakt met euh euh euh…oud papier!! Tuurlijk, geloven we meteen !!

 9. Umfufu

  Herstel, 2003.

  Nog steed vroeg.

 10. Joop.nl

  @Pettie Fart 10:30
  ach poepie.. Iedereen die een andere mening heeft als de uwe, die zijn brugpiepers, stoer, infantiel..ectect?
  Een land als China past wellicht meer bij U. Allemaal 1 mening (de uwe?) is beter toch? Wat een geestelijk armoede…

 11. Wyatt

  Geenstijl is ook een dom rechtse sensatie site voor Tokkies.

 12. Help

  Tuurlijk Graafje. Je baalt, omdat GeenStijl heel goed geïnformeerd is. Zij zijn goed op de hoogte door de vele reaguurders, die hen vertellen wat er werkelijk achter de schermen gebeurd.
  Als eerste het nieuws en nieuws wat het plebs niet mag weten.
  Dat naaien van hem over Baudet heeft hem een baantje opgeleverd bij dat Mediakartel. Wat zal hij daar gelukkig mee zijn geweest.

 13. Sjaak echt

  @Wyatt zo 06 sep 2020 om 10:44
  Het jezelf goed willen voelen door anderen naar beneden te trappen is een fase. Als je daaruit groeit en meer respect voor anderen krijgt zal je leven een stuk leuker worden.

 14. Observant

  Geen Stijl is de enige objectieve linkse site van Nederland. De rest is neplinks en wakkert juist racisme aan door generaliserend, stereotyperend dus racistisch elke gekleurdere als slachtoffer te zien.

 15. Herman Brusselmans

  Geen stijl is net als mijn kop, het heeft zijn beste tijd gehad.

 16. Pettie Fart

  @Umfufu; Opgericht in 2003 volgens Google.

  @Geox; Niks mis met onafhankelijke media, graag zelfs, maar dan wel op een volwassen manier en niet zo’n schreeuwerige en puberale toestanden ervan maken.

 17. Echte Hollander

  Geenstijl is half satire, half nieuws. Maar nog altijd beter dan bv NU.NL.

 18. Pettie Fart

  @ Joop.nl

  Zit je zo erg verlegen om een beetje aandacht van mij? Nou, bij deze.

 19. Zomaar

  Hij heeft uiteindelijk dom rechts toch nog gevonden.

 20. Soep met knakworst...Gadverdamme

  Vroeger had je de rubriek Glamorama op GeenStijl. Dat is nu MC geworden. Enkel non nieuws om clicks te genereren.

  En hadden we van de week niet afgesproken dat we minder Sander Schimmeljeuk op MC willen. Of is dat nu ook strafbaar om te zeggen.

 21. Willie

  Weet je wat goed JOOP.nl om de kotsen.

 22. Peter de Koning

  Sander is afgedropen met zijn staartje tussen zijn benen oud nieuws deze man heeft het zo verknald niet meer geschikt als presentator dag voorzitter of jurylid. We kunnen nog wat stuipttrekkkingen verwachten met die oud bouwvakkker Reesema op zijn vermeende podcast en een verdwaalde tweet maar dat is te verwaarlozen.

 23. HalloJumbo

  Schimmelstront

 24. JanH

  En daar is het prinsesje weer. Zijn jullie jezelf niet onderhand kotsbeu, MC?

 25. Black Panther

  Gelukkig is die van de tv.

 26. Alexia

  Daar ben ik al. En ik heb zin in schimmelworst. Sterker nog, daar lust ik wel pap van!

 27. Mamma met ballen (maar niet tussen haar benen)

  Kom maar hier, JanH. Dan zal ik je klokkenspel eventjes verbouwen. Kun je straks moeiteloos de hoge C zingen.

 28. Rubicon

  Wel zo dat Geenstijl urgentie aan het verliezen is. Zijn mat en niet oorspronkelijk. Nijman trekt de kar in zijn eentje. Heeft als enige scherpe pen en redelijk rechts geluid. Redt het alleen niet

 29. Lilian

  Sander Schimmelpenninck, de pedofiel van adel die van alles vindt, mensen ernstig beledigt, groepen mensen wegzet als domrechts etc. is nog steeds niet uitgeraasd. De viespeuk Sander schimmelpenis met zijn lelijke oude ouders en lelijke Zweedse vriendin is erg boos. Pedo Sander Schimmelpiemeltje is
  overduidelijk narcistisch gekrenkt. Echt lachen om die weke kleine boosaardige kutkabouter.

 30. rooie Rinus

  Alfakakker. Schitterend!

 31. Bastiaan

  Sander is zelf truttig, misselijke gast!

 32. Momo

  De coke is Sander naar z’n hoofd gestegen.

 33. Masterplugger

  Volgens mij is er niemand nog geïnteresseerd in wat graaf pedo vindt of denkt of zegt…. Gewoon doodzwijgen tot hij totaal verdwenen is!

 34. Aan kabouter Sander S.

  Sander Schimmelpennninck vindt zichzelf vast heel bijzonder. Hij denkt waarschijnlijk dat hij geweldig is, getalenteerd is, geestig is , niet burgerlijk is, interessant is, intelligent is, maar juist het tegendeel laat deze kleine viezerik zien. Hij komt door zijn gedrag kleinburgerlijk op me over, ik vind hem niet interessant, ook niet geestig, eerder angstig en onzeker. Deze kleine viezerik is ook snel verongelijkt en gaat gelijk over tot de aanval, dat zie je bij mensen die veel te verbergen hebben en angstig zijn. Je ziet dat dit gedrag ook wel bij eenvoudige gefrustreerde boerenlullen met een minderwaardigheidscomplex. Sander je gedraagt je als een onzekere gefrustreerde boerenlul en je bent een viezerik die vast veel te verbergen heeft.

 35. Smerig Zwijntje Geronimo

  Ik vind Schimmelpancake een huilebalk, maar hier heeft hij wel een punt.

 36. Kabouter Sander S

  GeenStijl heeft deze boeren l u l goed bij zijn ballen gepakt en terecht.
  Sander Schimmelpennninck vindt zichzelf vast heel bijzonder. Hij denkt waarschijnlijk dat hij geweldig is, getalenteerd is, geestig is , niet burgerlijk is, interessant is, intelligent is, maar juist het tegendeel laat deze kleine viezerik zien. Hij komt door zijn gedrag kleinburgerlijk op me over, ik vind hem niet interessant, ook niet geestig, eerder angstig en onzeker. Deze kleine viezerik is ook snel verongelijkt en gaat gelijk over tot de aanval, dat zie je bij mensen die veel te verbergen hebben en angstig zijn. Je ziet dat dit gedrag ook wel bij eenvoudige gefrustreerde boerenlullen met een minderwaardigheidscomplex. Sander je gedraagt je als een onzekere gefrustreerde boerenlul en je bent een viezerik die vast veel te verbergen heeft.

 37. Jantje met de pet

  Het hele partijkartel en Geenstijl de site en partij van de Herenliefde niet mijn type.

 38. Black Jack

  GeenStijl anno 2020:

  * Laatste spraakmakende post die het nationale nieuws haalde is zo lang geleden dat ik het me niet meer kan herinneren.
  * Alternatieve media afzeiken, maar wel hun kunstje kopiëren om t-shirts met “rake” teksten erop te gaan verkopen.
  * Hebben vast en zeker een container vol mondkapjes uit China over laten komen, die ze nu aan de straatstenen niet kwijt kunnen en blijven daarom ‘Koop dan’ janken.
  * Dennis Schouten inhuren, die met z’n broer in Griekenland vakantie gaat vieren en daar super amateuristische reportages voor sub-site NieuwNieuws van maakt. Treurnis ten top.
  * Tijdje geleden een reaguursel van reaguurder @DeWereld breeduit in een volledig nieuw artikel becommentariëren. WTF? Nooit eerder op GS gezien dat een reaguurder met een andere mening zo persoonlijk werd aangevallen en de maat genomen werd.
  * Mensen die ergens vreedzaam voor staan te demonstreren voor iets waar GeenStijl zelf een andere visie op heeft standaard voor gekkies uitmaken (kinderachtig) en er verder alleen aandacht aan besteden als er relletje ontstaan. Anders niet interessant, want alleen de wet van de sensatiekliks is natuurlijk heilig.
  * Waar was het ‘dwarse’ GeenStijl tijdens de Coronacrisis? Vooral aan de leiband van ‘toffe gasten’ als Jaap en z’n RIVM-mensjes. Ben wel benieuwd hoeveel geld uit de staatskas of VVD-partijkas voor die slappe-hap-artikelen de kant van GeenStijl op is gevloeid.
  * Last but not least: de vrijmibo. Wordt die tegenwoordig door een zekere Mo Slim in elkaar geflanst? Het wordt met de week preutser.

  Gezien al het bovenstaande ben ik een week of wat geleden definitief bij GeenStijl afgehaakt. Het waren mooie jaren. Althans, totdat ze bij de Telegraaf weggingen en op eigen kracht probeerden door te gaan. Inmiddels is het vergane glorie. Trek de stekker er maar uit. Is beter zo.

 39. Roely

  Ach, ach, Sandertje toch…. kan zo slecht tegen kritiek, en gaat dan als een klein, verwend kleutertje om zich heen slaan.

 40. Arie Schoenlepel

  Sander – Graaf – Schimmelpick: brrrr…. Algemeen bekend dat ‘royals’ niet vies zijn van incestueuze neigingen. Meisjes van 15 vinden dit soort enge mannetjes al geslachtsrijp. Goed dat het walgelijke mannetje een stuk minder zichtbaar is geworden.

 41. Xxxx

  Wat een zielige reacties van sommigen hier. Allemaal hebben ze een “mening” over Sander terwijl ze Sander “slechts” “kennen” van de buis. Het is net de Middeleeuwen. Toen werden personen ook aan de schandpaal genageld. Als ik Sander was verdween ik in de anonimiteit. Moet er niet aan denken elke dag stront en bagger over je heen te moeten krijgen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.