Sander Schimmelpenninck vindt GeenStijl truttig

Sander Schimmelpenninck vindt dat de opiniesite GeenStijl een beetje aan het vertrutten is. Dat laat de alfakakker weten in een bericht op Twitter. De afgelopen maanden lijkt Sander niet helemaal lekker in zijn vel te zitten, want hij zit werkelijk tegen alles en iedereen aan te schoppen. GeenStijl zette vorige week alle uitbarstingen van Sander op een rij en dat leidde tot een artikel waar je blauwe scrollvingers van krijgt: de opsomming was onuitputtelijk. Zelf vindt Sander het maar truttig.

Sander begrijpt niet waar GeenStijl zich zo druk om maakt. “Het ‘tendentieuze en onnodig kwetsende’ Geenstijl dat een lijstje maakt met mijn creatieve sneertjes en daar ‘droevig’ van wordt, is ook wel bewijs van de totale vertrutting van Kleinburgerije.

Hij vindt het sowieso vreemd dat men steeds zo op zijn achterste benen staat om zijn uitspraken. “Afzeiken op Geer & Goor niveau vinden we lachen, maar écht harde of scherpe kritiek liever niet. Moet wel gezellig blijven.

De Quote-baas stopte vorige week met de presentatie van Op1, omdat hij als hoge Op1-boom wel heel erg veel wind ving. Hij lag met name onder vuur omdat hij prinses Alexia (15) een ‘lekker’ prinsesje noemde.

Media en BN’ers die kritiek op hem uitten, werden door Sander ‘domrechts’ genoemd.

Lees ook het GeenStijl-artikel Lijst. Sander Schimmelpenninck maakt vrienden.

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen