Rob Goossens vindt Hit The Road er heel fake uitzien

De nieuwe talentenjacht op wielen van SBS 6, Hit the Road, ziet er heel erg nep uit. Het is wel héél evident dat de sterren van het programma, waaronder Gordon en Edsilia Rombley, niet zélf rijden. Dat zegt tv-kenner Rob Goossens op Twitter. Hit the Road, dat gisteren begon met een prima 606.000 kijkers, is een programma waarin SBS-sterren al ‘rijdend’ auditanten ontvangen in hun auto. Gordon onthulde vrijdag bij Eva Jinek al dat de Hit the Road-auto eigenlijk op een rijdende trailer staat.

Rob vindt het daardoor heel nep overkomen. “De auto’s van Hit The Road staan zó duidelijk veel te hoog (dus op een trailer) – waarom dan die snijshots van een rijdende HTR-auto? Bespaar je de moeite, Talpa…

Hit the Road is afgekeurd door Rob. “Vind de combinatie verhalen + muziek heel fijn. Maar de ‘bestuurders’ draaien aan het stuur alsof hun leven ervan afhangt, en de vering van de trailer laat de auto zodanig schudden dat het lijkt alsof er in de kofferbak een stel ligt te rampetampen…

Op deze manier kan het volgens Rob echt niet. “Hádden ze de achtergrond maar geprojecteerd, in plaats van die SUV’s waarvan je nog net het dak voorbij kunt zien schuiven.

Hoewel Rob momenteel naar eigen zeggen op een ietwat ‘primitief’ vakantie-adres verblijft, kan hij de Nederlandse televisie nog wel goed volgen. Alleen FOX Sports lukt volgens hem niet zo goed.

Corona

Veel andere kijkers vragen zich af hoe het kan dat de SBS 6-sterren en de kandidaten zo dicht op elkaar zitten in de auto. Volgens Gordon is het op een andere manier niet mogelijk.

Gordon vertelde vrijdag bij Jinek: “Iedereen is sowieso getest. Anders hadden we met die schermen moeten werken en dat zou minder leuk zijn geweest. Onmogelijk eigenlijk.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen