Rick Romijn woest op Jan Dijkgraaf: Twitter-block

Rick Romijn, de sidekick van Wilfred Genee op Radio Veronica, is helemaal klaar met Jan Dijkgraaf. Hij heeft de columnist geblokkeerd op Twitter. Dat heeft Jan laten weten op het sociale medium. Jan las tot twee maanden geleden columns voor in de radiovariant van Veronica Inside, maar stapte op toen Wilfred een kritische column over Talpa-collega Gordon weigerde. Nu hebben de VI-heren de aanval geopend op Martien Meiland, over wie Jan een biografie heeft geschreven.

Rick riep deze week op de radio dat hij absoluut geen interesse heeft in de biografie en dat hij Martien sowieso vervelend geworden vindt. Daar waren de andere VI-heren het mee eens.

De andere sidekick van Wilfred, Niels van Baarlen, tevens de nieuwe zenderbaas van Radio Veronica, maakte daarna zelfs een grap over de zelfmoordpoging waarover Martien vertelt in de biografie.

Jan vindt een zelfmoordpoging niet iets om grappen over te maken en daarom schreef hij deze week een kritische column over de radio-VI. Die is kennelijk niet in goede aarde gevallen bij Rick.

Rick heeft Jan geblokkeerd op Twitter. “Ik ben dol op mensen met een hyperactieve blockvinger“, reageert hij.

Lees ook:
VI-heren gieren om zelfmoordpoging Martien Meiland (vrijdag)
‘VI-grappen over zelfmoordpoging Meiland ongepast’ (zaterdag)

Foto:

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen