Sander Schimmelpenninck huurt personal trainer in

Sander Schimmelpenninck ziet er binnenkort nóg appetijtelijker uit, want de Quote-womanizer heeft een personal trainer in de arm genomen. Hij doet nu onder meer burpees en bankdrukken. Dat vertelt hij in de Zelfspodcast. Sander is er heel erg enthousiast over. “Ik ben begonnen met een personal trainer, samen met Jeffrey. Ik doe jumping squats, burpees, bankdrukken en ophijsen aan zo’n ijzeren balk“, zegt de bladenmaker, die onlangs afzwaaide als presentator van Op1.

Waar traint hij? “Ik doe het bij The Trainers. Het is echt top en het is ook gezellig. Wij maken samen een podcast en Jeff en ik maken spieren, hè?“, zegt hij tegen zijn podcastmaatje Jaap Reesema.

Als Jaap opmerkt dat deze Jeffrey ‘echt gespierd’ is, antwoordt Sander: “Ja, maar toch kan ik hem wel bijbenen. Jeff heeft wat meer aanleg.”

Wat hangt er aan zijn halterstang? “Wat ik druk? Op de bank? Die stang is 20 en dan worden er twee van die schijven van 10 aangehangen, dus dat is dan 40. Jeffrey doet bij het bankdrukken wat meer, want Jeffrey is sterker, maar ik heb een betere conditie. Ik doe dan meer burpees.”

Al met al voelt Sander zich er heel erg prettig bij, al kampt hij nu wel met een vervelend bij-effect. “Ik slaap na het sporten heel slecht, dat vind ik heel irritant.”

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen